Чалга клип в двор на елитна гимназия. Скандал или нормалност?

Фолкпевецът Ангел засне "Бухалка" срещу 200 лева наем
17 май 2017 10:45, Александър Попов
118
Чалга клип в двор на елитна гимназия. Скандал или нормалност?
Снимка: YouTube

Снимките на чалга клип в Националната гимназия за приложни изкуства "Свети Лука" предизвика дискусия с мирис на скандал.

Певецът Ангел и режисьорския екип разположили камерите в двора на училището, а на кадрите в песента "Бухалка" девойки кършат тела на фона на скъпи коли.

Текстът е доста фриволен и по никакъв начин не се връзва с мястото на действието.

"Ти ще си ми мацко новата тупалка,
твойто яко дупе плаче за бухалка.
Не ми се оправдавай, че си много малка,
твойто секси дупе става за бухалка!"

Оказва се, че директорката на гимназията не е знаела какво ще се снима, но пък било практика да дават двора под наем, за да печелят допълнителни средства. В конкретния случай певецът е заплатил 200 лева.

"Няколко часа в неучебен ден в двора на училището. Това е цялата работа. Призовавам всички тези, които не обичат чалгата и много се възмущават, да правят като мен. Да не я гледат и слушат", каза директорът Лилия Балева пред БНТ.

Според нея, реномето на училището нямало да пострада и притесненията на родителите не били основателни.

Самият Ангел не вижда нещо скандално. Момичетата, които били от други училища и участвали с писменото съгласие на родителите, не били съблечени.

"Нито има насилие, нито има голота в клипа, за да има нещо притеснително", коментира той. Текстът пък бил в стилистиката на младите.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Ангелбухалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
2
 
! Отговори
Генади преди 6 години
АнГеле баце ,страшен си. Еваларка направо ти правя за прозата в творбата ти ,то и аз творя като тебе ама в сайта ,но тук съм недооценен и ми трият лириката моментално. Земи ме при теб да бачкам ,и песни ще ти пиша ,и френската гимназия ще ти я уредя да направим кавър на едноименния ретро хит.
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната българска тъпотия.
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля,че може! Щом може да се затвори Орлов мост заради чалга,щом може да се направи чалгаджийски концерт пред храма Александър Невски,щом чалгаджии превръщат в трибуна паметника Цар Освободител!!! Нека да се учат тинейджърите как се печелят пари! Директорката им показва! Браво,спечелихме200 лв!
73
1
 
14
 
! Отговори
BIK преди 6 години
До алине си прав приятел, сега вече и чалгарите взимат яко дрога, аkо не и най много, всичко перка амфети :)))
72
29
 
5
 
! Отговори
попфолк преди 6 години
Песента е супер, яко ми се наби в главата и постоянно я бича в голфа.Тука сте само дъртофелници, не ни разбирате нас младото поколение.
71
5
 
13
 
! Отговори
упс... преди 6 години
И подобни "изпълнения" са хит у Булга----стан?Е, това и у Туркието го няма!!!!!А, текста.....Подобна демонстрация на просташко отношение спрямо жените у Бул---стан, би трябвало да предизвика вълни от възмущение и негодувание в обществото ....А, забравих, бе... то, у Бул------стан отдавна няма такова явление, като общество!Остана само - тълпата!!!!!
70
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песента поощрява насилието над жените. Един вид приятелят на мацката ще й раздава тупалки и ще я потроши с мутренската си бухалка за бейзбол. Безобразие.
69
0
 
17
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 6 години
Защо занимавате хората с някакви кифли, които се кълчат в училищен двор на чалга ритми?! Взели по някой лев, родителите дали съгласие, директорката дала под наем училищния двор, и сега да направим малко реклама на "фолкпевеца"?!Колкото и да се възмущавате, такова е нивото и на кифлите, и на родителите, и на аудиторията! Много е лесно да се възмущава човек отстрани, но не е достатъчно! България е една чалгарска държава, с чалгарски ценности и чалгарски хай-лайф и политици!
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващия чалга клип какъв да го очакваме? С голи миски кълчещи се в съответния чалга ритъм в някоя важна държавна институция? Нали това няма да погази нечии морал?
67
11
 
8
 
! Отговори
_ преди 6 години
Айде стига глупости. Директорът има по-важна работа от това да размишлява коя музика е достатъчно морална и коя не, че да позволи или забрани снимане. Мрънкалниците тука що не отидат да оставят 200 лв. дарение на някое училище, че то търкането на клавиатурата е безплатно, ама поддръжката на училища не е...
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Текста е покъртителен, т.е. направо кърти!
65
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързи и адекватни мерки за ограничаване на чалгата!Провалихте поне две поколения с тая така наречена музика.Срам и позор!
64
1
 
11
 
! Отговори
Super преди 6 години
Супер циг***нски гъ.зарки ,е.бат се само с бухалки
63
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
oле майко, верно ли тая пуммия я слуша някой?
62
1
 
30
 
! Отговори
мъчно ми е преди 6 години
България умира българщината си отива ... изместват я турското кино и турската музика ... а сега се посяга и на българското училище ... мъчно ми е ... знаете ли какво е да си пре е бан - да си вложил цялото ти отредено от Бога време на зямята за една страна за един език за един народ и малко над 100 години по-късно да бъдеш забравен ... вместо почитан ... на вас не ви ли е мъчно ? ако да защо продължавате да мълчите ... защо не сте на улицата когато има такава провокация
61
0
 
20
 
! Отговори
Арети преди 6 години
Истината е че, подрастващите в България масово са невъэпитани, неграмотни, неэнаещи.....!!!! Покаэват го и реэултатите от матурите - то са БИСЕРИ то е чудо:-(((!!! Всъщност техните ценности са налице, нов смартфон, скъпи маратонки и чекване от най-новия чалга клуб!!! Много жалко!!!
60
1
 
22
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Факт - якото дупе и яката дупара ще са символите на бъдеща България... (:
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе какъв скандал,това ви е истината
58
1
 
8
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
Ужас!Веднага да се сезира комисията по защита на дупетo!!! .... детето де :)Дано историята на директорката да е правдоподобна и друг път вече ще има обица на ухото. Винаги когато отдаваш място за снимане питаш какво ще се снима! Вече реномето на това училище е разклатено, заради толкова тривиална грешка.А ако бяха снимали п0рно?
57
3
 
19
 
! Отговори
Стига глупости !!! преди 6 години
С това ли ще ни занимавате !!!Вижте телевизиите какво дават -- турски филми чалга и Слави Ненормалника, но никой не се притестява.