Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!

Не става обаче ясна причината за изблика на Мика
17 май 2017 14:52, Александър Попов
91
Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!
Източник: Facebook

Щерката на Христо Стоичков взе отношение от хиляди километри за живота на голяма част от родните девойки, които са готови на всичко за по-лъскав живот.

Според нея животът в България вади на показ "платени журналисти, платени политици, платени жени".

"Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си. Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно :) Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко", написа в социалните мрежи Мика.

Не става ясна причината за нейния изблик, но явно и в Щатите следят под лупа живота на тези безработни девойки, често носителки на съмнителни титли за красота.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
5
 
! Отговори
ХРИСТО СТОИЧКОВ преди 6 години
А ТИ СИ ЕДНА МАЛКА ПРЪДЛА, КОЯТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЩА СИ НЯМА ДА СИ МРЪДНЕШ ПРЪСТА ДОКАТО СИ ЖИВА, МНОГО Е ЛЕСНО ДА НАПАДАШ ДРУГИТЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА СИЛАТА, АКО НЯМАШЕ ЕДНА СТИТИНКА ЩЕШЕ ДА *** *** НА *** И ПРЕЗ АКЪЛА НЯМАШЕ ДА ТИ МИНЕ ДА ГОВОРИШ ТОЛКО "ДЪЛБОКОМЪДРЕНО" И НАЗИДАТЕЛНО-ПРЪДЛА!
65
3
 
8
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Уффффф, пак ли тази! Няма спокойствие. До сега бяха истеричните и крясъци в мрежите колко е щастлива в САЩ. Сякаш и в последната паланка трябваше да го разберат. Сега коментира безмислици колкото да я забелажат. Сигурно пак ще четем колко е щастлива. Баща и трябва да плати за терапия на това момиче.
64
2
 
9
 
! Отговори
Ема преди 6 години
Ами тъпо е. Разтръби на всякъде, че България не е интересува и разни обидни квалификации за страната ни,, а сега коментира неща от същата тази страна. Няма моралното право. Като се направи на велика, поне запа\и малко достойнство! Спри да се излагаш!
63
1
 
2
 
! Отговори
M преди 6 години
И как "От по-добре баба ви да ви е пример в живота" стигнахме до садистични убийства, бе 7166? Убийство с особена жестокост е за предпочита не пред изневяра. Ценностите ти са много по-зле от тези на всяка мутреса, а вероятно и от на някои мутри. *** в Иран, ще те приемат с отворени обятия.
62
13
 
0
 
! Отговори
7166 преди 6 години
Всъщност всичко което казва е самата истина. Жените ни наистина са много деградирали и общи. Семейството е в тотална криза. Бих предпочел закона за камъните в исляма за бг.жените ,пак и за мъжете посегнали на семейство.
61
1
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
До анонимен:"...др" - символите са ограничени, т.е. не можах да довърша изречението....вижда само дргите как живеят, как се обличат,грубо казано-с кого лягат, с кого стават... Аз оценявам хората по ума. Ако човек си върши работата като трябва-личният му живот не ме интересува. Но, ако в името на парите, охолния живот, напредъка в кариерата загърби морала-е, тогава ПРОСТО НЕ ГО УВАЖАВАМ!
60
4
 
9
 
! Отговори
Предлагам преди 6 години
да открием банкова сметка за набиране на средства!Явно момичето има нужда от лечение?!Никой луд не е виновен за съдбата си!Липсата на по-сериозни и смислени занимания,освен секса,е най-вероятната причина, рано или късно да се стига до подобни панически разстройства!
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарен опит за PR. Използва тази банална тема за да влезе в медиите. Много е депресиращо да пропаднеш от високо на ниско. Сама си е виновна.
58
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко е странно точно тя да говори за ***. Защото ако не бяха парите на баща и, тя щеше да е част от този ***. Или си мислите, че щеше да работи в бакалия в Люлин 4. Я помислете пак!
57
4
 
8
 
! Отговори
>>>>> преди 6 години
Това, което казва Мика е Истина! С уточнение че не става въпрос за нормалните български жени а за VIP ***, който се вихри като бесен по медиите и концертите.За съжаление медиите ги правят герои и пример за поведение а това е много жалко! Нима не е вярно че крадците са герои ?? Или че много момичета скачат на лъскавото? Един познат се снимал с банкноти по 500 лева във фейсбука и веднага се сдобил с голямо женско внимание! Хаха Девойки, срам ви е да си го признаете но е истина!
56
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
nina, какво точно се опитваш да кажеш "по-добре в "сивия поток", отколкото да съобразяваш живота си с всеки, който не гледа себе си, а вижда само др". Ако прочетеш статията,ще разбереш, че Мика се сравнява с нашите кухавелки, не обратното. Никой не се интересува от нея, тя търси внимание. Мислех, че за няколко години е узряла, но не. То пък от тиквено семе какво да се пръкне!
55
5
 
2
 
! Отговори
отговор от nina преди 6 години
Май не сте разбрали коментара ми. Аз не обсъждам Стоичкова-не я познавам, а и не ме интересува личният й живот. Коментирах само истиността на думите й!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От последното интервю на Стоичков видях, че и на него започва да му омръзва да и замазва гафовете.
53
3
 
16
 
! Отговори
до nina преди 6 години
Ти наясно ли си за какво говориш? Това момиче дойде в БГ със самочувствието на национална икона, президента пасти да яде! Огромно ЕГО. Ако я видиш лично и особено как се държи, ще се отвратиш. Тя си тръгна обидена на целия народ, че не я боготворят. Щели сме да видим ние тя като се върне в Щатите каква кариера и пари ще завалят. Е, както очаквахме, празни приказки и сега си изпуска нервите, че окончателно потъна в забвение.
52
7
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
Колко истина има в думите Ви!!!Но като чета коментарите /не искам да обиждам писалите ги/, чудя се на какво сме заприличали! Много, много жалко-приехме американските ценности в живота-СЕКС И ПАРИ! Разбира се, трудно се живее с ограничени до минимум приходи, но това не значи, че в името на парите трябва да жертваш достойнство, гордост, РОДОЛЮБИЕ, пък и здраве.И като мой отговор на КАРИ-по-добре в "сивия поток", отколкото да съобразяваш живота си с всеки, който не гледа себе си, а вижда само др
51
0
 
8
 
! Отговори
приятелка преди 6 години
Мила, ти изглеждаш посредствено, а отвориш ли си устата, разсейваш всякакви съмнения. За това, както някой е писал вчера, покажи малко класа и не се излагай повече. Никой не ти е виновен, че се докара до това положение. Запази малкото ти останало себеуважение, ако изобщо го имаш
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мика, ние ти прощаваме! Дано си простиш и ти. Но като си личи, още не знаеш на кой свят си.
49
2
 
11
 
! Отговори
Кари преди 6 години
Елементарно момиче, което издивява, че никой не рони сълзи за нея в България. В Щатите падението и стигна размери на катастрофа. Там с празни приказки, глуповата усмивка и незеряло поведение не става и логично, повече от посредствена потъна в сивия поток. Сега живее на гърба на баща си и на турчина. Някои хора наистина нямат реална представа за света около себе си.
48
0
 
1
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
Е то това е клише.А тези хора в мишената си мислят, че са модерни-ТВ и Киното диктува модата ,а в нета е още по страшно...
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност това е PR статия финансирана от платена жена с болно самочувствие, и публикувана от платени журналисти без морал.Ирония?