Дъщерята на Робин Уилямс срещу психичните проблеми

Баща ѝ помогнал да разбере тези заболявания
Обновена: 20 май 2017 23:26 | 20 май 2017 19:43,
6
Дъщерята на Робин Уилямс срещу психичните проблеми
Снимка: Reuters

Зелда Уилямс – дъщерята на покойният комик Робин Уилямс, определя себе си като защитник на психичното здраве.

След самоубийството на баща си през август 2014 г. 27-годишната Зелда, която е писателка, режисьор и актриса, си взима кратка почивка от социалните медии. След това обаче влиза под светлината на прожекторите с цел да се повиши информираността за психичното здраве.

Кончината на баща ѝ остави неговите почитатели натъжени и объркани, в това число и самата Зелда, която в своята мъка написа в социалните мрежи: "Макар че аз никога няма да разбера как е възможно той да беше обичан толкова силно и да не успя да намери в сърцето си причина да остане, все пак има незначителен комфорт в това да знам, че нашата скръб и загуба се споделя от милиони".

Робин се бореше с депресия, тревожност и алкохолизъм – състояния, които са добре документирани през целия му живот.

И докато Зелда не говори за връзката на нейното семейство с психичните заболявания, тя признава, че хората, които страдат от подобни нарушения, често се крият от погледите на околните.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депресия, тревожност, страх-това е състоянието сигурно на всеки трети у нас. само че българинът още го е срам да си признае...щото ще го вземат за луд.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОБИЧАМ ТОЗИ АКТЬОР! НЕ ЗНАМ НА КЪДЕ ПОЕМАМЕ СЛЕД ЗЕМНИЯ СИ ПЪТ, НО ТОЙ ОСТАВИ ТУК МНОГО, ВЪПРЕКИ АЛКОХОЛИЗМА, ТРЕВОЖНОСТТА И ДЕПРЕСИИТЕ.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почивай в мир
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛИПСВАШ НИ!!!ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ МЯСТО В РАЯ ЗА НЕГО!
1
1
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Гледал съм всички негови филми, но ролята му в "Добрият Уил Хънтинг" е върха! Там взе Оскар, но трябваше и Мат Деймън да вземе в този филм тази награда!Чашите в мивката видях, когато Деймън го самоуби действително с признанието му какво представлява, и с неговия празен поглед в празната маса. Велик Робин Уилямс!Велик Мат Деймън.