Майкъл Фасбендер – щастлив с Алисия Викандер

Актьорът откровено разказва за връзката си с нея
20 май 2017 09:22, Петя Славова
2
Майкъл Фасбендер – щастлив с Алисия Викандер
Снимка: Reuters

Майкъл Фасбендер не обича да говори за личния си живот и предпочита да отговаря на провокативни въпроси с общи фрази.

Затова пък в последното интервю, холивудската звезда откровено разказва за това как се е запознал със своята настояща възлюбена Алисия Викандер, пише OK Magazine.

По думите му, първата им среща била по време на снимките на филма "Светлина между океани". Още като видял Алисия, той веднага казал на режисьора, че нещо го плаши в това момиче.

"Мисля, че се пристрастих към тази смела актриса. Бе толкова здравословно за мен да отивам рано сутрин на снимачната площадка с желание за работа и да я видя. Още повече, че не можехме да се раздалечим много един от друг на този остров в Нова Зеландия", разказва актьорът.

По време на снимките те се спасяват от скуката като се разхождат заедно, сърфират и си правят пикник. Обстановката била настроена за начало на романтична връзка и звездите окончателно се очаровали един от друг.

Вижте още Майкъл Фасбендер в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
11
 
! Отговори
Радвам се преди 6 години
Завиждам на този актьор, това му е една от най добрите роли...! Алисия е прекрасно младо момиче, невероятно талантлива и красива! Нека са щастливи!!!!
1
6
 
4
 
! Отговори
И кво преди 6 години
Много важно ... стига с тези глупави статии вече.Много важно коя звезда какво яла или какво си била помислила и с кого е спал/спала.