Джони Деп превъзмогна Амбър, отново излиза на срещи

53-годишният актьор прекарва доста време с децата си
21 май 2017 09:02, Петя Славова
1
Джони Деп превъзмогна Амбър, отново излиза на срещи
Източник: Reuters

След като брака му с Амбър Хърд се разпадна Джони Деп като че ли не се усмихна дълго време. Техният развод бе официално финализиран през януари, но дълго време след това актьорът изглеждаше нещастен.

Според източници на сп. People, звездата се е завърнал към нормалния си начин на живот и активно си прави планове за бъдещето. 53-годишният Деп отново започнал да ходи на срещи.

"Той сериозно работи и изглежда здрав. Прекарва много време с децата си", коментира източник пред изданието.

Освен това, съвсем скоро Деп си нае нови мениджъри, които да водят финансите му, тъй като с миналите звездата не се раздели съвсем приятелски.

Предишните го обвиниха в разточителство и неплащане на дългове за милиони долари. Сега Джони Деп участва в промотирането на новия филм "Карибски пирати. Отмъщението на Салазар".

Още информация за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
2
 
! Отговори
men преди 6 години
джони както ти предложих в предишната статия, парите свършиха, златотърсачките те прелъстиха и изоставиха, а меринжеите ефрейтори те забравиха. оставяй ги тез пирати глупости, свалаяй гащурите, заголи кълка, преименувай се ба джоана дуп и да те записваме в мъшкото порну. аз ке ти бъда меринжей, ще изкъртим боксофиса, че пренапишем историята на киното. с мен ли си баце?