Цвети Стоянова: Прекалено неамбициозен човек съм!

Гимнастиката не е от най-щастливите периоди в живота й
22 май 2017 16:15, Александър Попов
42
Цвети Стоянова: Прекалено неамбициозен човек съм!
Снимка: Facebook

Цвети Стоянова, която оцеля след опит за самоубийство, се опитва да забрави периода си на гимнастичка.

"Може да звучи странно, но това не беше един от най-щастливите периоди в живота ми. Никога не съм била влюбена в художествената гимнастика. Винаги съм го правила в памет на майка ми, която като дете е мечтаела да стане гимнастичка. Прекалено неамбициозен човек съм", заяви Цвети в предаването "Папараци".

Тя е категорична, че залата не ѝ липсва и сама не знае дали всичките лишения досега са си стрували.

Стоянова потвърди, че е в хладни отношения със съотборничката си Цветелина Найденова.

"Не знам къде се пропука нашето приятелство. Не ѝ се сърдя за нищо. Даже съм ѝ благодарна, че тя ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен", смята Цвети.

Вижте още за Цвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от лелки, дето дежурно си седят с кърпичка в ръка и чакат поредната сълзлива история, по която да възклицат или тюхкат. Същите, дето са от турски на индийски сериал, а в почивките фърлят по некое бонче през терасата да "ловят престъпници". Иначе най-голямата милостиня дето са оставяли е някоя и друга стотинка за БЧК или на църквата за някой празник. Иначе умират показно да поплакват и да се оплакват кат въпросната кифла.
35
5
 
5
 
! Отговори
Ani преди 6 години
Bulgarite sa edni zlobari, zavistlivi neudachnizi, nikoga nyama da se zaradvat ako se sluchi neshto xubavo, no sa na purva liniya za nesplukite na drugite... anonimni komentatorcheta....vie ste edni Loshi hora!!
34
2
 
8
 
! Отговори
Бг сган преди 6 години
Ама що за хора "не харесват "коментар от сорта на "да е жива и здрава " и такива неща....по щастливи ли бихте били ако момичето не бе оцеляло???? С какво това би ви подобрило жалкото съществувание!?майка ви и долно племе злобно е за тва ше *** в собствената си злоботия...***
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите срам нямат! Вски ден "новини" за Цвети.....Емигрирай мило, *** в някоя спокойна страна, намери си едно момче да те обича, вземи показвай спорта на деца и си гледай живота. От *** червила и визия на български медиини звезди тип тестени изделия в баничарница по-далеч, ама много далеч...Господ веднъж ти подаде ръка, сега си помогни сама...
32
4
 
11
 
! Отговори
Писна ми от тая вече преди 6 години
Ясно е че от нея нищо не става,явно и че "случайниииия" скок е страхотна реклама в крайна сметка.А като залепите етикета дизайнер на тая - направо обиждате маса хора с образование и умения в областта!Плюс това не смятам,че човек който е преживял подобен инцидент,вместо да се съвземе от вс ще ми се оплаква по медии и ще се чуди с Кво да се покаже!24/7 България има множество случай от подобен вид инциденти,тая е първата дето само ни я натрапвате!
31
4
 
9
 
! Отговори
Ж. преди 6 години
Хубава и млада, да е жива и здрава...дано си цени живота занапред
30
3
 
9
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Това изключително красиво и талантливо момиче има въпиюща нужда от добър психолог, но не да я тъпче с таблетки, а с душевни разговори, цялата и визия и поведение говорят за това.
29
6
 
3
 
! Отговори
gadove преди 6 години
po-jestoki ot balgarkite nema po poo sveta -ostavi gi Tsveti -ti imash momche ,koeto te obicha imash vsiiichko mila.Te ne bjaha s teb ,no BOG e s teb.
28
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая жена, вече не е гимнастичка, защо продължават да дуднат за нея, колко хора има с по-тежки съдби, но никой не чува за тях...
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До do dolniteпо-скоро обективни хора, които също не им е бил лек живота
26
1
 
18
 
! Отговори
Цвете, преди 6 години
имам няколко въпроса към теб, спомняйки си моят и на хората около мен животи:1. Никой не е токова АМБИЦИОЗЕН, но НУЖДАТА да работиш и да се издържаш те кара да УЧИШ и да работиш. ТЕБ КОЙ те издържа и докога? 2.Цял живот ВНИМАВАМ ( а и всички мои познати) да не се нараним, защото няма пари и НИКОЙ не може да ни гледа! Ти внимаваш ли?( напротив!)3.Внимавай, започни да работиш, защото да не мислиш, че някой мъж ще те издържа??? Пълно е с БЕЗРАБОТНИ, "хубавки", с неясен живот. НЕ БЪДИ от ТЯХ!!!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче има много труден и опак характер. Иначе за хубост си е хубава.
24
1
 
16
 
! Отговори
хъ преди 6 години
Съчувствам й за физическите и психически болки, които е преживяла.Но защо се мотка из медиите?Да е жива, здрава и разумна.
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф до кога ще ни занимавате с тая писна ми вече!
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, моля и други са преживявали загуба на родител в крехка възраст, но не бият тъпана. А, ако смята, че е била изоставена, да прочете страниците, когато бе в кома- цяла България е била с нея+ съотборнички. А, никой не й е виновен, че е със слаб характер и не може да се самоотстоява, не харесвала гимнастика, скача от балкони... Сега ползва медиите и камерите навместо огледало, хленчейки и нищоправейки. За лекуване на травми, си има психотерапевти. Да посети!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пояснение към коментар 22Цензурираха ми думата про.ститутка, което не мисля, че е обида.
20
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мило момиче ,бягай от тая злобна и гадна *** - Ти си много красива и Таланлива - Заслужаваш достоен и щастлив живот - БЯГАЙ !!!
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам тази злоба. Момичето е имало успешна спортна кариера. Преживяла е загубата на майка си, опит за самоубийство. Заслужава адмирации за успехите и съчувствие за преживените тежки моменти, не завист и обиди. Човек не влияе много на външността си. И да беше грозна - не е пресъпление. Може да прави несполучливи експерименти с външността си - не е пресъпление. Дори да беше "***" (не мисля, че е) - това си е неин проблем. Ако иска - да печели пари така. Не е убила или наранила никой.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам показността и, но относно грима - нека не забравяме, че тя претърпя свободно падане от около 20 метра и може не случайно да се е китосала така.
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зная от новините, че когато Цвети беше в болницата, роднините й не пускаха момичетата от ансамбъла при нея, за да не се разстройва. Сега казва, че е била "изоставена"... не е много честно това. И може да е различна от тях в амбицията си, но все пак мъничко уважение им дължи заради времената, когато са се борили заедно, независимо кой от какво е бил мотивиран.