Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!

Щерката на футболната легенда се присъедини към редица звезди
22 май 2017 11:37, Александър Попов
249
Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!
Мика кърми малката Миа. Снимка: Facebook

Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората. Редица звезди от години агитират "За" кърменето на обществени места и открито заявяват, че не се срамуват да бъдат майки, които отглеждат децата си по естествен начин. Сред тях са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд, Жизел Бюндхен и др.

Към тях се присъедини и Мика Стоичкова, която пусна в социалните мрежи кадър, на който кърми своята дъщеря Миа.

"Увереността ми като майка расте всеки ден. Никога не се страхувайте да кърмите на публично място. Ако хората не го приемат, никога кърменето на обществени места, няма да се приема за нормално. За тези, които съдят, коментират, обиждат и се подиграват, имам едно нещо да кажа... Когато си изядете обяда в банята, аз ще съм готова да кърмя там!", написа и тя.

Все пак трябва да се добави, че щерката на Стоичков е щракнала кадъра си в кола.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
3
 
! Отговори
??? преди 6 години
".... се нареди до други звезди..." ???!!!
97
0
 
14
 
! Отговори
И. преди 6 години
"Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето...", именно! Не е въпросът в това къде, как и защо си показваш циците, а в това, че кърменето е момент, в който майката е детето стават едно. Дали е така, ако си в центъра на града, в някое кафене, пълно с народ? За детето си ли се грижиш или за себе си???Доста егоистично ми изглежда на мен това. Какво? - не можеш да отделиш 30-40 мин., за да се прибереш вкъщи на спокойствие, да му смениш памперса и спокойно да си го накърмиш......
96
1
 
3
 
! Отговори
Верно ли? преди 6 години
До Секс, 27г, надаренБлагодаря за потвърждението на тезата , очевидно не сте я усетили...
95
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... а ако случайно сте си вкъщи и бебето е гладно - задължително излезте навън, накърмете бебето публично и тогава отново се приберете. Добре е, мястото за публично кърмене да е оживено, глъчката и шума са силно препоръчителни, а присъствието на камери - задължително. Ако може, цял свят да види как вие не се срамувате да кърмите поблично. Ама много публично."ПП. Стриймването в youtube по време на кърмене също е добър вариант.
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Верно лиАз зъби нямам вече-изпадаха ми от ужас колко простотия и глупотевина вирее по форумите ;)
93
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората..."А откога "интимност" е синоним на "публичност"!?Ето синоними на интимност-уединение и усамотение!Щом този акт е интимен,то защо трябва да се прави публично!?И сексът е интимен акт,сигурно скоро и него ще призовават да извършваме публично.
92
1
 
2
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До 130 анонименТеоретично не са естествени :) ако на теб ти идва естествено да ги правиш браво :D
91
0
 
3
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 6 години
До верно ли?Що питаш за лоботомия? Нещо общо с темата ли има? Или искаш да си правиш? Няма нужда, да знаеш, ще ти откажат щото няма да има какво да извадят.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Верно лиБрат, прекалено много се обясняваш. Нещо женствено има в това поведение
89
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лИБЕРАЛ, едното няма общо с другото. Ако се яде чипс от малко дете, никой няма да се впечатли, въпреки че от него може да затлъстее и куп други неща, но от здравословното кърмене - всички се възмущават. Толкова погрешно са ни вменили чувство на срам, че днес не може да преценим кое наистина е страшното и кое не.
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
117, а който има гадже решава ли къде, как и кога да го ...
87
1
 
4
 
! Отговори
Йода преди 6 години
До един българинMuch to learn you still have!Не си на нивото на дискусията. Слаба аргументация, непризнаване на доводите на отсрещната страна поради дърфен философизъм и обречен фанатизъм. Чао.
86
4
 
5
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До 125 Тези неща отдавна са започнали ако не си забелязал... Особено секненето на носа.. нещо което на никого не прави впечетление... кърмеща жена обаче... леле гнус страшна
85
2
 
11
 
! Отговори
лИБЕРАЛ преди 6 години
Започвайте да пърдите, оригвате, уринирате и да се изхождате по обществени места! Това е напълно естествено. Предлагам още хомосексуалистите да ходят с разголени задни части по обществените места. След като един пенсиониран психиатър по национална телевизия твърдеше, че лудите, които не знам защо са на улицата, трябва свободно да ни се натрапват по заведенията, започвам да се обърквам какво е стествено и какво не. За това кое е човешко и кое не е отдавна съм му изпуснал края.
84
1
 
18
 
! Отговори
до 116 преди 6 години
Ами като живеем в общество, трябва да се съобразяваме, да. НАпример ако живеех в пещера, щях да си ръмбя жената, където я сваря. Ама като съм избрал да живея в общество, съм се съгласил негласно, че няма да я опъна в мола пред всички минувачи, защото не е по правилата. В обществото всеки си има права, но и задължения и правила.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 116Само не разбрах що пишеш от името на мъжа си :D
82
0
 
6
 
! Отговори
СПАРТАК преди 6 години
До един българинПочна да изтъпяваш вече. Свършиха ли ти аргументите?
81
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи това че е естествено, не означава, че трябва да се прави демонстративно. Ако щете дори една невинна целувка между млади влюбени е красива, но ако седнат до вас на спирката и започнат да се мляскат шумно и да се натискат, на никого няма да му е приятно.
80
1
 
5
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Ок де аз лично никога не съм виждал непокрита кърмеща жена.. поне с шал или нещо. Има и кофти гледки и нетактични патки сигурно ... но в общия случай не е нищо особено. А има хора дето искат линч за кърмещи жени едва ли не
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
107, ами в мола си има специално място, бе мой. Айде жена ти поне шал си е сложила. Пак е нещо.