Скарлет с ново гадже - водещият Колин Джост

Актрисата забрави бившия си мъж Ромен Дориак
23 май 2017 19:12, Петя Славова
4
Скарлет с ново гадже - водещият Колин Джост
Източник: Facebook

Скарлет Йохансон си има ново гадже. Звездата не успя да спаси връзката си с бившия си мъж Ромен Дориак, въпреки че се опита да излиза с него няколко пъти след раздялата им, тъй като и той искаше да се съберат, заради детето си.

Източници потвърждават пред Ok Magazine, че новият избраник на актрисата от "Отмъстители" е водещият на шоуто Saturday Night Live Колин Джост.

Влюбените вече били забелязани заедно, но папараците все още не са успели да ги снимат. За развода на Йохансон и Дориак стана ясно в края на януари тази година. По думи на техни близки, двамата били разделени още от лятото и разтрогването на брака им вече е само формалност.

Все пак Дориак се опита да спаси връзката им като помоли трогателно Скарлет да му даде още един шанс, но явно това не е било достатъчно. Все пак двамата са запазили приятелския тон и са решили да си поделят родителските права за 2-годишната им дъщеря Роуз.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"водещият на шоуто Saturday Night Live" какъв водещ какви пет лева ???? Човека "води" рубрика пародийни новини в скеч предаването НА ЖИВО в събота вечер по Ен Би Си. Пак сме копирали и пействали .А ако го позагледате ще откриете че е с ляв *** или поне кара в двете ленти (тя и мадамата е такава ).Поредният случай Макрон
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за теб е Киро-скалата
1
0
 
6
 
! Отговори
Скаличката преди 6 години
Еми това е то, хората си имат гаджета!А аз с моя ник смешен, коя ще ме поиска! :(