Ники Михайлов мечтае за жена и деца, за Николета – тишина

Вратарят се отнасял с жените като с принцеси
26 май 2017 19:12, Александър Попов
19
Ники Михайлов мечтае за жена и деца, за Николета – тишина
Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов видимо е сменил приоритетите. Бохемският живот вече е на заден план, а мечтата му е скоро да скъса с ергенлъка и да има жена до себе си. А около тях да щъкат три деца.

"Като по-млад бях по-див, по-щур, имах повече енергия за изразходване, но с годините приоритетите се променят. Сега предпочитам една разходка или пътуване до Париж или Милано, отколкото да ходя на бар или дискотека с приятели", споделя стражът в интервю за новия брой на списание "Спринт".

Още по темата

Михайлов твърди, че жената до него няма да има задължения освен да го подкрепя и да се правят взаимно щастливи.

"Никога не съм изисквал жената до мен да готви или пере, аз съм съвременен човек. Винаги съм се отнасял към жените до мен като към принцеси", споделя още футболистът.

Той обаче не отваря дума за Николета Лозанова, с която се събра отново. Преди няколко седмици плеймейтката дори си пусна кадър от неговата баня.

Двамата изкараха коледните празници на топла дестинация, а Лозанова се "скъса" да пуска еротични снимки, макар и сама. После у нас двамата бяха засечени в чалга клуб в центъра на София.

Михайлов отваря дома си за списанието. Той се намира в столичния квартал "Лозенец", който направи с известни дизайнери преди 2 години.

Ники е наел домашна прислужница, готвач, а за в бъдеще ще има детегледачка и шофьор. В хола впечатление правят дизейнерския диван от камилска кожа, от който, стъпил на килима от тюленова кожа, човек може де се наслади на уникалната гледка към София.

От две стаи е направил една гардеробна, а банята е изцяло със стъклени стени. Кухнята пък е вградена напълно и при затворени врати създава илюзия за луксозна мебел. Тя обаче се използва от личния му готвач, който пътува с него и в чужбина.

Той трябва да се съобразява със строгия хранителен режим на вратаря, изготвен му от бившия лекар на Байерн и на немските национали д-р Мюлер-Волфарт. В менюто му са забранени портокалите, доматите и агнешкото, а хлябът трябва да е пълнозърнест и то само по 3 филийки на седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Р преди 6 години
Личен готвач, който пътува с него навсякъде 😂😂😂😂😂 Кралица Елизабет няма такъв, но наш Ники има хаххахахах ще ме уморят тези статии 😂😂😂
11
0
 
3
 
! Отговори
хъ преди 6 години
И кво от туй?
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с катаетрофата с жертви Български ? Кой беше виновният ???????
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платена статия. А пък ако имаше истински журналисти и полиция в България нямаше да се покрие истрорията когато Малката Перука направи катастрофа с колата на БФС връщайки се сутринта от пловдивска чалготека пиян и дрогиран.
8
0
 
39
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Мечти ! Кои ще те вземе тебе бре льохман ? Ако не са чалгите и портмонето ти ,жена няма да видиш !
7
1
 
29
 
! Отговори
валентина преди 6 години
хахахахахааааааааааааааааааааа,ооо тоя ме разсмя!!!
6
1
 
46
 
! Отговори
Анон преди 6 години
Уляга. Нормално е му е време. Браво че го отчита. Но с жените с които е заобиколен няма да стане. А пък една истинска жена нямс да го погледне защото му е къс акъла. Да се оправя...,
5
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перукане, Перукане, ако не беше тати и държавата България, сега щеше да чистиш на някоя камила обора.
4
2
 
23
 
! Отговори
ляв педал преди 6 години
ами да си вземе кончита вурст от австрия
3
0
 
44
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Сами сме си виновни, че ги търпим. И "спортистите" ни и мазните политици. Не сме стока като народ и това си личи по елита ни.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надке, предлагаш ли му се?
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама какво, да не би Перукчо да има проблеми и не може да зачене? Те в Турция били майстори на мъжкото забременянане, да пробва редовно