Трансформация: От Мара Отварачката до г-жа Гущерова

Как се е променила фолкпевицата през годините?
Обновена: 4 юни 2017 18:33 | 4 юни 2017 18:17, Александър Попов
46

Трети годишни награди на телевизия Планета през февруари 2005 г. Снимка: Булфото

Кариерата на Мария като певица тръгва нагоре, след като подписва договор с "Пайнер". За три години вади три албума и бързо става любимка на феновете. Една реклама на бира обаче я вкарва в устата на хората, след което се сдобива с прякора Отварачката. Който тя никога не приема от веселата му страна.

Трябва да се признае, че през нейната дългогодишна кариера никога не достига до големите статуетки, наградите които печели от фирмата си са предимно за атрактивно поведение и клипове.

Независимо, че е била винаги в подножието на А група в чалгата, Мария не излиза от медиите заради личния си живот. Ето защо тя е поредният герой в рубриката "Звездна трансформация" на Tialoto.bg.

През 2006 г. се омъжва за Димитър Андонов, от когото на 28 юли 2008 г. ражда дъщеря си Марая. Бракът им продължава 5 години и през 2011 г. се развеждат.

През този период тя печели наградата за Най-секси майка през 2008 Г. През 2009-та пък Иван и Андрей я канят за жури в Music Idol, заедно с Дони и Фънки.

След развода си клюките я вкарват в леглото на различни бизнесмени с прякори, докато не идва 2014 г., когато официално заявява връзката си с милионерския наследник Християн Гущеров. Година по-късно двамата сключват брак, който обаче продължи само две години. Според Гущеров Мария била доста разюздана и далеч от неговия възглед за семейна жена.

Вижте пълната промяна на Мария през годините в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
63
 
! Отговори
ист преди 6 години
За такива народът е казал -гю вен ди я с тапия.Има още няколко милионери които да изпробва.
2
1
 
61
 
! Отговори
Х преди 6 години
ЛЕШ
1
1
 
47
 
! Отговори
гюнтер преди 6 години
Ни мЪ ... :)