Звездите след 50 – с божествени тела! Каква е тайната им?

Възможно ли е след 50-те да имаш тяло на супермодел? Очевидно да!
4 юни 2017 13:31, Екип на Tialoto.bg
16
Звездите след 50 – с божествени тела! Каква е тайната им?
Източник: Instagram

Възрастта се оказва благосклонна за някои дами. Възможно ли е след 50-те да имаш тяло на супермодел? Очевидно да. И това доказаха популярни хубавици като Шарън Стоун (59), Хали Бери (50), Лиз Хърли (52), Деми Мур (54) , Синди Крауфорд (51), Ел Макферсън (53) и Кристи Бъркли (63), които без притеснение и фотошоп позират по бански и карат дори 20-годишните да копнеят за техните стегнати и изкусителни форми.

Не бързайте да им завиждате! Тези тела не са просто генетика, а изискват неимуверни усилия и дисциплина. Какво точно правят тези богини, за да изглеждат така?

Синди Крауфорд: 75-минутна тренировка за закуска

На 51 Синди е истинска машина. Тя работи за фигурата си 3 пъти седмично като всяка тренировка е по 75 мин и започва в 8 сутринта. Тя включва много клекове, напади, катерене на стълби и работа на земя. Освен това бившият супермодел твърди, че се опитва да се храни здравословно в 80% от времето

Хали Бери: Протеинови шейкове и лицеви опори

50-годишната актриса е на стриктен хранителен режим от години и консумира само натурални захари. Тя не вкусва хляб и пие основно вода.

Тъмнокожата изкусителка консумира основно протеинови зеленчукови шейкове и тренира поне по половин час всеки ден. Хали залага на планкове, лицеви опори и много кардио.

Шарън Стоун: Крака във ваната

Г-жа Първичен Инстинкт продължава да смайва всички с формите си. На 59 актрисата има доста изваяни форми и това се дължи на разнообразието. Самата звезда признава, че често сменя типа упражнения и обича да тренира дори, докато е във ваната като прави упражнения за крака.

Шарън хапва много червено месо – основно пържоли, но категорично отказва да близва алкохол.

Каква е тайната на Деми Мур и още някои известни дами четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да е зле да има и по- извадени в тялото мъже , но за съжаление не е така.Вървиш по улиците и се отвръщаваш от разплути шкембета.Истината е ,че върху метаболизма влияят много фактори - емоционални , ендокринни и др.Разбира се тренировките , диетите са от значение , но не винаги.Важно е да се чувстваме добре .
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То по тая логика , защо обществото не гласува легализиране на наркотиците и с тях всеки да прави , каквото иска ? Едните пингвини , другите наркомани.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро те са си нормални. Останалите дебели разплути паччии, не са нормални.Цял ден само млющят пържено, теста и сладко....после едър кокал били. Гледам вечв жени на 25 -30 мазнотия яко....спрете да ядете и спортувай те.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе стига глупости, тайната е, че са красиви жени, а не набедени за такива селянки. Красотата не е чак толкова често срещана, както може би индустрията се старае да ни убеди и не всеки се ражда такъв
7
1
 
22
 
! Отговори
момчил преди 6 години
Тайната им всъщност не е тайна-състои се от спортуване и диета.Само дето много жени още на 30 години са станали като хипопотами и търсят причините другаде, а не в себе си.Не че и много мъже не са като бъчви, но те поне са по-честни и си признават, че са такива, защото са се занемарили.
6
6
 
16
 
! Отговори
Хехе преди 6 години
Тайната е в многото пари и чудене къде да си ги в...денат.Хубава храна, спокойствие, пътувания насам натам, охрана, къщни помощници, детегледачки, и ако не се намесят наркотиците и пиячката, изглеждаме добре.
5
3
 
21
 
! Отговори
Естет преди 6 години
Който си е супер на 20 супер е на 50 и на 70. Съвременните силиконови прасета трудно изкарват до Коледа.
4
12
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Няма тайна. Изглеждат добре от 6 метра и то е желателно да нямате много остро зрение. На пипане-тотал щета.Изобщо нямат никакъв шанс да се сравняват с 20 годишни.
3
9
 
11
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
PHOTOSHOP tva e tainata
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой професор да излезе и зави,че е защото гълтат.Или председателя на световната здравна организация.Ще спечели благодарността на милони мъже по света.Но трябва да е истински авторитет за да хване вяра
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЪв Фотошопа