Звездният ни рожденик днес: Мариана Попова на 39 години

Ето най-важното за популярната българска певица
27

Снимка: Булфото

На 6 юни своя рожден ден празнува популярната българска певица Мариана Попова. Родена през 1978 година в София, тя завършва гимназия "Филип Станиславов", а след това следва поп и джаз пеене в Нов български университет.

Тя започва активната си музикална кариера през 1996 година, когато става вокалистка на група Кокомания. Днес тя е една от най-популярните съвременни поп певици у нас.

Ето най-интересното за популярната ни певица:

Като дете в продължение на 2 години се е занимавала с народно пеене и народни танци.

През 2001 г., заедно с Деси Добрева и Алекс Раева, побеждават в обявения от „Шоуто на Слави“ конкурс за беквокалистки. Мариана обаче остава там няколко дни и решава да се отдаде на самостоятелната си кариера.

През май 2006г. тя представя България на музикалния конкурс Евровизия. Тя изпълнява песента си „Let Me Cry“, в която беквокалист й е Азис. Песента обаче не се класира за финал в конкурса.

През 2008 г. издава дебютния си албум "New Religion", в който са включени 11 песни.

В годините Мариана Попова е взела участие в редица телевизионни шоу програми като „Великолепната шесторка“, „Вип Брадър“, „Гласът на България“ и други.

През 2008 г. печели награда за най-добра изпълнителка на БГ радио, а 4 години по-късно тя печели втора награда - за най-добър БГ текст от БГ радио с песента "Чуй ме" (дует с Орлин Горанов).

На 28 декември 2009 г. певицата ражда дъщеря си Мария-Магдалена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Надежда Радева преди 6 години
Много е готина Мариана!! Да си жива и здрава и много успехи на всички фронтове!!! Много сте злобни и на Рождения ден на жената само лоши неща пишете, вие не уважавате себе си, та камо ли другите!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Д. Риско преди 6 години
До объркалите се долу: Д. Риско има дует с Мария Илиева. Описаната в статията Мариана Попова не придобива популярност с такива пошли методи, затова и вероятно не сте чували за нея.
21
0
 
0
 
! Отговори
жкэш преди 6 години
В понеделник и вторник в черешката на тортата бяха много жалки!
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До no nameАми видимо доволни с Криско-големо фъргане и меткане.....Даже и на сръбски я подкараха!
19
0
 
8
 
! Отговори
no name преди 6 години
Популярната "певица" Марианчето Попова стартира музикалната си кариера през 1996 г. Има два издадени албума - 2008 с 11 песни и 2011 също с 11 песни (все дуети или сборни формации). И това за 21 г. музикална "кариера". Май е по-известна с участия по разни реалити булшити и писанията за нея в жълтата преса. Не мога да се сетя нито една нейна песен... ей така да си я запея на прима виста. Това е да си известна "певица".ЧРД
18
3
 
3
 
! Отговори
Браво Миче-е-е-е-е! преди 6 години
Покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш Как са мяташ, как го движиш, как го бараш, колко са раздавашКриско
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен певицата не ми е правила впечатление, нито съм за, нито съм против нея. Това, което обаче ми направи кофти усещане, че тази "любов" за която говори нямаше нищо истинско в нея. Държаха се онова момче като абсолютно непознати, като някакви съквартиранти. Всички знаем как се държат хора, които се обичат и как светят очите им.
16
0
 
8
 
! Отговори
do 5 преди 6 години
Да - най-вкусните неща ги сготви тя...Кюфтета, шопска салата, купечка торта. Само дето 50% не ги ядоха...вкл и "Любовта" , ама и даде 10.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи това, което основно интересува широката общественост за личността в статията е:1. Пуска ли отзад?2. Гълта ли?Моля допълнете си информацията!
14
1
 
1
 
! Отговори
hgfh преди 6 години
aй хaфтeee, да й жива и здрава
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От носа и стърчат космалдаци!
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозна е фъфлеща.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неприятна!
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз единственото с което свързвам тази особа е случаят с Първанов докато беше президент. Излязоха кадри от любовната им среща в мотел Църна маза, тогава тя още ученичка.
9
9
 
2
 
! Отговори
До Софето преди 6 години
Защото в детската градина не и учехте песничките.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като беше по-млада пак не ставаше за нищо. Бездарна е. Сега вече си е стара чанта
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърта Манджа!
6
3
 
19
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Звездният ни рожденик днес:Интересно тая що не сме я чу,вали?
5
10
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Сори, теб кой те познава? Кой го интересуваш"
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което е стигало до мен за тази персона е, че е била метреса на Първанов. Колко е вярно тя си знае,но беше тиражиране дълго време в медиите и... това е