Джанет Джаксън се стопи с 23 кг за 5 месеца

Певицата мечтае да се върне на сцена и да продължи турнето си
8 юни 2017 14:00, Петя Славова
11
Джанет Джаксън се стопи с 23 кг за 5 месеца
Източник: Reuters

След раждането на сина си, Джанет Джаксън реши да се подложи на жестока диета. По думите на източник, близък до звездата, тя прекарва много време в спортната зала и вече е свалила 23 килограма за пет месеца.

"Джен упорито тренира и се придържа към жестока диета и прави всичко възможно бързо да се раздели с излишните килограми. Тя мечтае скоро да възвърне предишната си форма и да продължи световното си турне", разказва източникът пред Hollywood Life.

Певицата стана майка за първи път през януари тази година. Бебето е от катарския милиардер Уисам ал Мана. Скоро след появата на малкия им син обаче, двамата се разделиха.

Повече новини за звезди може прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
8,точно така, ти формулираш по-правилно това, което е описано в първия коментар. Защото това не е диета, а е режим на хранене.Нищо чудно, че тези момичета поддържат такова съотношение между ръста и килограмите си, след като в продължение на няколко години се хранят все така.
7
2
 
6
 
! Отговори
До 1, 2 и 3: преди 6 години
Това не е нищо ново, но трябва да се повтаря на нашенеца, който е скептично настроен към всякакви диети и килограмите си. Тука съм чел такива фантасмагории-коментари, че ако спортуваш ти се износвало сърцето и ти се изтърквали ставите, че най-хубаво е да пиеш денонощно. И след като дойде инсулта и инфаркта е вече късно, и затова сме на 1-во място по смъртност.Иначе, захарните продукти са най-опасни за напълняване и трябва да се изхвърлят завинаги от менюто.
6
0
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Я сподели, как направи този номер ?
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз стопих 9 кг за 1 месец без диета
4
3
 
20
 
! Отговори
Мечо Пух преди 6 години
Да си на диета винаги е от полза ,защото организма се разтоварва , а и по- малко токсини се приемат.Но...всичко е мн. субективно,зависи от метаболизма.Има случаи , когато и малкото количество храна се отразява в + към килограмите.Моя колежка всяка сутрин закусва с баничка , а е едва 45-50 кгр.Така,че всичко е относително.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой сложи минус на коментар 1, но аз споделих това, което се случи пред очите ми. Подчертавам, че става въпрос за здрави момичета под 30 г.Нищо не пречи на желаещите да отслабнат да опитат този хранителен режим, защото той не лишава организма от нищо, нито измъчва чрез гладуване.Предполагам, че ще се отрази благотворно и на жените над 30 г.Нужно е само търпение, защото резултатите не идват светкавично. В замяна на това пък, след около половин година резултатът е очевиден!Успех!
2
5
 
17
 
! Отговори
От 1 преди 6 години
Хранителният режим, който описах по-долу, пред очите ми промени фигурите на няколко момичета.През първите 6 месеца всяка от тях свали по около 8-10 кг.Всички те продължиха да се хранят по същия начин вече няколко години,като след първите 6 месеца при всяка от тях фигурата се дооформи чрез сваляне на по още няколко килограма.После престанаха да отслабват.Днес килограмите на всяка една от тях се равняват на ръста в сантиметри минус 115-120. Здрави момичета, които не гладуват! Не ходят на фитнес
1
11
 
20
 
! Отговори
Женички и момички! преди 6 години
Моя близка сама си беше измислила "диета" и стана стройна фиданка. Познавам още няколко, които последваха примера й и сега фигурите им са за завиждане.Прави се следното:- До обяд - докъм 13.00 ч. - ядеш каквото искаш, в умерени количества.- След това също се храниш умерено, но не хапваш нищо тестено, сладко или прекалено солено.- Стараеш се да приключиш храненията за това денонощие докъм 18.00 ч. Ако след това се почувстваш гладна, хапваш само някакъв плод или кисело мляко.