Алекс Сърчаджиева - актрисата, която "простреля" Ласкин

Как се промени актрисата през годините?
Обновена: 11 юни 2017 18:50 | 11 юни 2017 18:41, Александър Попов
21

С майка си Пепа Николова по време на връчването на наградите "АСКЕЕР" през май 2005 г. Снимка: Булфото

Александра Сърчаджиева е една от талантливите ни актриси, поела по пътя на своите родители. Тя е наследница на голямата Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, но израства само с майка си.

С баща си не е близка, въпреки че носи неговата фамилия. Казва, че се е виждала с него само един-единствен път, когато е била на 11 години, в една сладкарница, за 2-3 сладоледа.

За първи път прави признание за него преди 6 години в телевизионно интервю.

"Срамувам се че този човек ми е баща. Не може да ти е баща човек, който никога не се е грижил за теб, той не ми е баща, води ми се само биологичен", категорична е тя.

Но пък наследява таланта на родителите си. Започва работа като водеща в младежкото музикално предаване "Мело ТВ Мания"по Канал 1. След това завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2006 г., в класа на проф. Здравко Митков.

В началото на септември 2006 г. е назначена на щат в театър "Българска армия", но този месец преживява най-тежкия момент в живота си. Губи майка си Пепа Николова на 22 септември същата година, която си отива след дълго боледуване.

В своята кариера има редица роли в театъра и киното, но като че ли първият голям успех идва с филма "Шивачки" през 2007 г. За пресъздаването на образа на Дора тя е номинирана за награда за главна женска роля.

Третият й филм в кариерата – "Най-важните неща" от 2001 г., обаче се оказва съдбоносен. Там се запознава с Иван Ласкин, с когото няколко години по-късно се събират и в живота. Вече са заедно над 10 години, а през декември 2010-та се ражда дъщеря им София.

Алекс се снима в два сериала – "Женени с деца в България" (2012 г.) и "Откраднат живот" (2016 г.), където играе ролята на д-р Катя Кръстева.

Актрисата е търсена и като водеща в телевизионни риалити продукции. Била е водеща в Dancing Stars, партнира и на Ники Кънчев в Big Brother.

Вижте цялостната промяна на Александра Сърчаджиева в галерията на Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAYA STAVA ZA PLASHILO PO CERESHITE,A ONIA NEKASDARNIZI MAIKA I I BASHTA I BYAHA TOLKOVA PROSTI I NEKADARNI,CE SI PUKNAHA OT GLAD.
15
0
 
3
 
! Отговори
Елена преди 6 години
До Анонимен:Сериозно!!!?Аз имам такъв сътворител,бях на 3,5 години,когато забрави какво е сътворил!Отгледаме истински човек и баща!Виновен не бе алкохола,а друга жена,последва трета съпруга.
14
1
 
0
 
! Отговори
Елена преди 6 години
Да,много я харесвам!
13
1
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Да, ролята на д-р Катя Кръстева наистина се изпълнява от актрисата Янина Кашева, но в първия епизод, когато става размяната на бебетата, т.е. когато д-р Катя Кръстева е млада, ролята й се играе от Александра Сърчаджиева.
12
1
 
3
 
! Отговори
Денди преди 6 години
Нещо си се объркал! Ролята на д-р Катя Кръстева в "Откраднат живот", се изпълнява от великолепната актриса Янина Кашева!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години дори си я представях като лашкам некоя мадама. Но от 7-8 години си стана свинка и вече не вдига самолета.
10
8
 
7
 
! Отговори
бг преди 6 години
Изключително талантлива чаровница. Мъжът й е антипатяга дори и като не е пил ,но както се пее "една любов *** целия живот".
9
4
 
14
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
За тез двамцата,изненадващо и за мен! :-) Лоша дума не моем кажем!Ласкин пил?!Ми и я пием!! :-) :-)Да са живи и здрави!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И най-лошият баща е виновен за това да си сътворен!Другото са подробности,емоции и битовизми свързани най- често с алкохола!
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ласкин преди 3-4 години влиза в едно предаване и в водещият: Пил ли си? И той: да, преди да вляза в телевизията ви, ударих 2 уискита. Това го казва седнал на стола заедно с жена си Алекс. Човека не крие че има проблем с алкохола. Не крие от никой и си е откровен. Това е мъжко поведение.А на това откровение Александра до него щеше да се разплаче без малко. Толкова го обича.
6
2
 
15
 
! Отговори
Приятел на Чочо преди 6 години
Чочо батка си къркаше, Бог да го прости, мнооого преди Иванка Буковска...още от 10 сабалента почваше с джинче с малко тоник, ама много малко тоник!
5
0
 
7
 
! Отговори
ко преди 6 години
филма Шивачки също добавете към кариерата й.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво момиче, без да е кифла като останалите чалгаджийки.Но, Ласкин...просто, нямам думи.
3
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Набедени актьори и двамата
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за 1 Ласкин е антипода на Чочо. Оня се пропи заради раздялата си с любовта си- Йоана Буковска, а Ласкин има до себе си любовта на живота си, но въпреки това се пропи.
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ласкин, заради такава жена която те умоляваше хиляди пъти да спреш алкохола, какво направи? Намали го, човече! Вървиш по стъпките на Чочо Попйорданов.