Пребита ли е Сани Алекса или всичко е лъжа? Версията на шведа

Ще се изненадате като излезе истината, твърди Сами Кий Сверт
15 юни 2017 14:30, Александър Попов
99
Пребита ли е Сани Алекса или всичко е лъжа? Версията на шведа
Тази снимка вече липсва в профила на Сани. Снимка: Facebook

Само преди няколко дни певицата Сани Алекса пусна потресаващи снимки и разказа как е била пребита от гаджето си швед. И поиска справедливост. След което се скри в дома на родителите си.

Драмата обаче може да претърпи обрат. Оказва се, че Сани не е подавала жалба, че е бита. Такава е подал брат й. В полицията обаче има и друга жалба, на нарочения за побойник Сами Кий Сверт. Той се е оплакал, че е бил изнудван за пари от роднини на българката, пише "България днес".

Неговата история пред вестника е съвсем различна.

"Не съм пребил Александра! Още преди инцидента на няколко пъти се разделяхме. Не знам защо още ме нарича "любовта на живота й" - месец по-рано вече й бях казал, че не я обичам, не й разреших да се нанесе у нас. Бяхме на тази сватба, но вече не точно като двойка. За мен нещата бяха приключили, но тя не искаше да приеме това. Александра не познаваше никой на сватбата, беше поканена само заради мен. По едно време ме викнаха да дойда да я прибера от бара. Защото се напила, буйствала и създавала проблеми на гостите и барманите. Не съм направил нищо, а те искаха да я изгонят от заведението. Не мога да си обясня защо твърди, че съм я бил! Обяснявам си го само по един начин - тя беше толкова пияна, че едва ли помни какво точно се е случило. По принцип Александра пиеше доста и това не ми харесваше", обяснява Сверт.

"Полицаите дойдоха в дома ми в неделя сутринта. Разказах им всичко. Заради разследването не мога да ви кажа всички подробности. Нека те ги кажат, след като приключат случая. Ще бъдете доста изненадани, като разберете какво точно се случи", твърди шведът. И допълва, че ако я е пребил няма да бъде на свобода, защото законите в Швеция относно насилието са много сурови.

"И най-малкото съмнение да имаше, че съм направил такова нещо, и вече отдавна щях да съм в ареста. Това, че не съм, трябва да ви говори доста", допълва той.

Пред полицията шведът съобщил и за друг случай, свързан с името на Александра.

Още по темата

"След инцидента бащата, братът на Александра, тя самата и един мъж, когато не познавам, дойдоха вкъщи (бащата и братът също живеят в Гьотеборг). Почнаха да питат колко пари имам и дали знам кой е непознатият. Самият мъж почна да обяснява, че се занимавал с "такива неща" от 17 години и почна да говори как може "да решим проблема лесно и незабележимо". Казах му да изпратим вкъщи бащата и брата, които бяха много разстроени и вярвайки на версията на Александра, ме заплашваха и наричаха как ли не. Но те не си тръгнаха. Обясних на този мъж каква е историята, показах му и моите рани, докато трябваше да се намеся заради Сани. Тогава те си тръгнаха, след като ясно им казах, че няма да им дам никакви пари. Веднага след това се обадих на полицията", разказва подробно Сами Сверт.

Сами Кий Сверт намира твърденията на Сани Алекса, че той мразел българите, наричал ги "цигани", падал си расист, за "много голяма лъжа".

"Искам ясно да се знае, че обичам България и българите. Бил съм в Пловдив два пъти и срещнах прекрасни хора. Не аз, а Александра наричаше сънародниците си "цигани". Аз никога не бих употребил думата "джипси", това е нейна дума! Как мога да съм расист, като първата ми жена е афганистанка, а бившата ми приятелка - българка?!", пита риторично той.

Той се ядосва и на твърдението, че пребил Сани заради инцидента с пияния шведски турист в Слънчев бряг. По думите на певицата Сами не повярвал на информацията по българските медии за истинността на случая, тя почнала да го контрира и така той се разярил.

"Това твърдение вече откровено е грозно! Не само че никога не съм се съмнявал в истинността на видеото, но именно аз й намерих името на този турист. Дори от постовете й във Facebook може да се види, че й намерих информацията за него, която след това тръгна по форумите. Какви са тези приказки?! Как може тя да лъже така!", възмущава се шведът, който се надява полицията бързо да разреши случая.

Шведската полиция също коментира случилото, като признават, че има обвинения и от двете страни.

"В Швеция има стандартна процедура - при съмнения за насилие и побой заподозреният се задържа. Щом като той не е задържан, очевидно не са били намерени доказателства до момента, че е причинил травмите на жената", обясниха от полицията в Гьотеборг и допълниха, че по случая се работи интензивно, но разследването е затруднено от факта, че на практика разполага само с думата на единия срещу думата на другия.

Даниел, очевидец на инцидента, пък твърди, че Сани е била мъртвопияна и e паднала по стълбите.

"Не познавам много добре Александра, не знам що за човек е по принцип. Не я бях виждал отдавна, но когато се срещнахме на сватбата, беше много пияна. И продължаваше да пие. Момчета на бара не искаха повече да й сервират алкохол. Тогава тя започна да крещи, да се опитва да издърпва бутилката с уиски от ръцете им. Накрая те изпуснаха бутилката и уискито се разля по бара. През цялото време Александра се държеше лошо с останалите гости. Никой с нищо не я беше провокирал, всички се забавляваха. Тя обиждаше, наричаше шведките с грозни думи. Когато партито свърши, тръгнахме за такси. Трябваше да се слиза по много стъбли. Тя и Сами бяха точно пред мен. Всички, които слизаха в този момент, видяхме как тя загуби равновесие и падна на стълбите. Сами се опита да я задържи, но не успя и тя падна. И почна да крещи. После нашето такси дойде, но това е, което видяхме", разказва очевидецът.

Сами и Сани се запознали чрез сайт за запознанства в интернет.

"Тя си имаше и добри страни, дори много добри страни. Но имаше много лица, странен характер. И това с пиенето беше проблем. Докато бяхме заедно, не се е дрогирала. Но ми е споделяла, че докато е участвала в "Х фактор", е вземала някакви неща...", споделя шведът и обобщава: "От самото начало, когато я срешнах, бях много объркан от поведението й, от различните й състояния и настроения. А и беше ужасно ревнива - приятелите ми винаги ме предупреждаваха да внимавам с това. Отношенията ни ту се разваляха, ту тръгваха отново. Сигурен съм, че друга такава като нея няма да срещна повече."

Любопитен факт е, че Сани Алекса изтри поста с обвиненията, че гаджето й Сами я е пребило, и публикува кървави снимки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
Марияна преди 6 години
В началото наистина повярвах, че е бита. След като видях вече почистените рани ми заприлича на обгорено. Само се загледайте в раните. Тези рани не са от побой!!! Няма как да се получат подобни рани, ако някой си упражнява боксьорските умения (както тя се изрази) по лицето й. Това е абсолютно ужулване. Вижте в каква права линия са раните, загледайте се. Ако беше бита щеше да има доста синини, а тя няма нито една. Много съжалявам, аз също повярвах на въпросната дама, а сега съм бясна.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шведската полиция не е намерила доказателства, че той е причинил травмиете по нея, а ред хора са я видели да се налиав с алкохол като казачака, и да се държи неадекватно, търсейки конфликт. Съвсем спокойно може и някой от обидените от нея на сватбата да я е натупал.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера - той я бие, и тя стои при него?????????
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жената може да е пребита, но дали е от шведа - това не е ясно. може дори да е платила да я пребият, за да му измъкне пари.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееее,ако и това е вярно Санито си го е заслужила,аз гледах и по Нова интервюто с нея,честно не знам на кого да вярвам.Най-добре ще е да се отнесат и двамата към Холивуд,прекрасен материал за филм,изтъркан сюжет,но има хляб.А от мен един съвет към Сани,занимавай полицията с твоите проблеми,това за мен е мазохизъм.ЧЕСТНО.
56
11
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Има гримьори които правят чудеса. А българските кифли са дузина за 10 стотинки както казват американците.
55
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз смятам, че шведа трябва да бъде съден и момичето да получи солидно обещетение.
54
9
 
40
 
! Отговори
гп преди 6 години
Какви сте *** и зли..... жената е пребита. Никой не го заслужава. Очевидно е проявила доста смелост да се покаже така и да разкаже всичко! Знаете ли през какво преминават жертвите на насилие - побой или изнасилване? Това е отвратителен и много изтощителен емоционален и ментален процес. Сигурна съм, че й е било много трудно да излезе на показ, това е зов за помощ, какво я плюете, грозни сте!
53
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля, че тя е права в твърденията си.
52
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен тази е наркоманка и на наркоманки не вярвам аз .Способни са на всичко заради пари .Естествено че в хикс фактор има дилъри на дрога !
51
8
 
12
 
! Отговори
валентина преди 6 години
е аз НЕ познавам насилник,който да си признае за деянието..***
50
2
 
24
 
! Отговори
Вичко преди 6 години
А, ве, коя е тая, ве? Пак ли някоя супер-звезда, която пее по баровете?
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е била бита тази. Прави се на интересна за да събере някое друго участие. Виждала съм бита жена, зная и как реагира после една жертва на насилие. Тази не е такава
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето ми е много буйно. Нон стоп е в движение. И много обича да се катери. По цялото тяло имаме синки. Няма как да кача тука снимки, иначе ще се види ясно разликата мецду синка и боичка. Това си е размазан грим.
47
5
 
33
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Пребита друг път! 100 %-ова ПИАР акция.
46
15
 
14
 
! Отговори
Препатил преди 6 години
Не се занимавайте с жени! Ако искате секс вече почти всички се продават. Особено младите и хубавите. Брак и деца изобщо не са ви нужни. Знам, че няма да ми повярвате, но те са пълна илюзия и то такава, която ще ви струва много повече от това, което можете да си позволите, като ядове, нерви и финанси, какъвто и да е капацитетът ви!
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от уважение към жертвите на насилие не трябва да и се споменава името. както на другите имената се скриват и влизат в хрониките само с първите букви от имената. тогава рекламната и цел ще отпадне.
44
17
 
6
 
! Отговори
Гого преди 6 години
До Х факторСега по БАйТи я дават с Венета Райкова. Съвсем "автентично" бита си е. Късметлийка е, че там е баща й, брат й и има кой да й помогне. Какво ли става с други наши българки, без близки наблизо и малтретирани от пияните шведи. Бая селяния си има и по западните (хеле по-северните, по-алкохолизирани) страни. То, бай *** им е на нивото, не сме нито по-напред, нито по-назад...
43
4
 
8
 
! Отговори
призив преди 6 години
Оставете вещи лица да си свършат професионално работата по този случай! Само с "лични мнения" на copocoидни ***, нещата няма да се решат :)
42
3
 
14
 
! Отговори
Цар Алкохол преди 6 години
типичен нашенски *** алкохолизиран,пълно е с такива вечр като се поогледм по заведенията и улиците...