Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

С брат й твърдят, че не са изнудвали Сами Кий Сверт
16 юни 2017 12:52, Александър Попов
85
Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

Шведът Сами Кий Сверт обвини певицата Сани Алекса в лъжа, че я е пребил и дори обвини нея и брат й, че са го изнудвали за пари. И дори дошли в дома му с още един мъж за сплашване.

Александра Апостолова и брат й Майк Михаел Апостолов обаче категорично отрекоха.

"Не сме искали пари от Сами. Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами, беше наш приятел, когото взехме с нас, за да ни пази. Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във Facebook снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка. След това с баща ми и нашия приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало", разказа Майк пред "България днес".

Още по темата

Със сестра му отричат версията, че била паднала по стълбите на излизане от сватбено тържество, за което свидетелства и очевидец.

"Когато си тръгнахме от партито, в таксито нямах кръв. Побоят започна, когато се прибрахме от сватбата, в дома на Сами. Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата", разказва Александра.

Тя признава, че на сватбата е прекалила с алкохола: "Всички бяхме мъртвопияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните! Аз се сдърпах с една шведка. После тя ми се извини. Сами беше ядосан, защото един швед постоянно си говореше с мен. Той е много ревнив".

Тя разказва и за друг инцидент през пролетта със Сами, при който съседите викнали полиция.

"Пак ме преби и ме настаниха в болница. Докато бях там, Сами ми писа, че полицаите са го арестували, съблекли го гол. Не знам дали е вярно, но това ми писа. Поиска да му простя и да се върна при него. И аз се върнах", споделя Сани.

Тя твърди, че шведът пребивал и бившата си жена, докато е била бременна.

"Не му искам парите. Искам го в затвора", категорична е певицата.

В нейна подкрепа се изказа приятелката и Павлина: "Той често я биеше. След всеки иднцидент тя ми звънеше. Още първият път, когато я преби - на Нова година в Пловдив, й казах, че ще има и втори, и трети. А тя все се надяваше той да се поправи. Надявам се сега да има справедливост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ли не правят БГ пар-цаланките за да изкарат някой лев...
51
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз едно не мога да разбера - защо ни занимавате с тези?
50
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-нагло и безобразно използва случката с пияния швед от Слънчака за да изкарва приятелят й виновен. Ние българите може да сме изморени от всякакви б*клуци, политици, шарлатани, тарикати и подобни, но все още не сме чак толкова глупави. Както шведите се извиняват на българите из техните форуми заради Ралфчето, сега тази "мадаме" да се извини публично на цяла Швеция, че ги изкара всички биячи и хулигани.
49
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сани, Саниии... знаеш ли, че за такива лъжливи приказки могат теб да те вкарат в затвора в Швеция? Това да не ти е България където човек трябва да докаже, че няма сестра! В държави като Швеция работят с доказателства.
48
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В нейна подкрепа се изказа приятелката и Павлина"E, щом Павлина се е изказала в нейнда подкрепа, няма повече нужда за разследване от страна на шведските власти.
47
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maй Сани ще се окаже "шведката" в случая...
46
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако брат и я е бил с цел да вкарат мъжа и в затовора и да вземат пари.
45
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Koлко удобно слатките приказки на тази мадама се появиха ЕДИН ДЕН след случая с шведския турист в България. Обърнете внимание как е написала поста си във фейса. Изрично посочва, че приятелят й е ШВЕД (написано с главни букви). По този начин естествено опитва да прихване вълната от адреналина около другата случка, сякаш фактът че гаджето й е швед го прави автоматично виновен покрай другия пияндурник. Но не се получава.
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taзи пияна о*ца е объркала държавата за подобни приказки. За лъжесвидетелство спокойно ще те вкарат в пандиза в Швеция или най-малко ще те глобяват така, че да го усетиш.
43
3
 
22
 
! Отговори
ужасен ужасТ преди 6 години
Тая СанитУ хич не ми вдъхва доверие, завалийката.Дебела повлекана, мърлява и проста, това ми е впечатлението от нея, когато се подвизаваше из българските риалитита.
42
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно говори фактът, че полицията в Швеция не е арестувал "извършителя". Очевидно са констатирали, че престъпление няма и съответно, пияната мадама на снимката лъже.Живял съм 4 години в Швеция и мога да ви кажа, че към всякакви случаи на насилие (особено срещу жени) полицията действа безкомпромисно. Нещата тук са ясни.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как е могъл този да се хване с тази Мурзила...
40
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по съм склонен да повярвам на шведа, отколкото на тая..
39
1
 
39
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Кой знае защо вярвам на шведа.Навъдиха се страшно много българи, за които единствения начин да изкарат пари е лъжи, измами и шантаж. Лично съм свидетел на все повече подобни случаи и съм бил обект на подобни шантажи.Също така целия този цирк се развива след ритника на шведа от слънчака за по-убедително.
38
1
 
23
 
! Отговори
отврат преди 6 години
егати ***...всички били мъртвопияни, сдърпала се с шведка, сваляла се с друг...малко и е бил боя...
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първият проучен случай на раздвоение на личността е през 1883 година от психолога Пиер Жане. Той изследвал 45-годишна жена, която съвместявала три личности. Основната не знаела за другите, а втората и третата се оплаквали, че първата не се грижи за тях;
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахаха страда сигурно от раздвоение на личността.
35
1
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Брех! Тоз швед по швед от наши шведи бе ;)))
34
0
 
18
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
след толкова дни ...драматични ,само не разбрах коя е Сани и коя Алекса...
33
0
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Хаха нему искала парите!!! Зарязал я е и сега иска да му отмъсти.Като видя че няма да вземе и 1 крона го иска в панделата.Накрая ми се струва че Алчния и Баща и Брат ще влезнат в затвора или ще ги изритат от Швеция!!!