Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

С брат й твърдят, че не са изнудвали Сами Кий Сверт
16 юни 2017 12:52, Александър Попов
85
Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

Шведът Сами Кий Сверт обвини певицата Сани Алекса в лъжа, че я е пребил и дори обвини нея и брат й, че са го изнудвали за пари. И дори дошли в дома му с още един мъж за сплашване.

Александра Апостолова и брат й Майк Михаел Апостолов обаче категорично отрекоха.

"Не сме искали пари от Сами. Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами, беше наш приятел, когото взехме с нас, за да ни пази. Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във Facebook снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка. След това с баща ми и нашия приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало", разказа Майк пред "България днес".

Още по темата

Със сестра му отричат версията, че била паднала по стълбите на излизане от сватбено тържество, за което свидетелства и очевидец.

"Когато си тръгнахме от партито, в таксито нямах кръв. Побоят започна, когато се прибрахме от сватбата, в дома на Сами. Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата", разказва Александра.

Тя признава, че на сватбата е прекалила с алкохола: "Всички бяхме мъртвопияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните! Аз се сдърпах с една шведка. После тя ми се извини. Сами беше ядосан, защото един швед постоянно си говореше с мен. Той е много ревнив".

Тя разказва и за друг инцидент през пролетта със Сами, при който съседите викнали полиция.

"Пак ме преби и ме настаниха в болница. Докато бях там, Сами ми писа, че полицаите са го арестували, съблекли го гол. Не знам дали е вярно, но това ми писа. Поиска да му простя и да се върна при него. И аз се върнах", споделя Сани.

Тя твърди, че шведът пребивал и бившата си жена, докато е била бременна.

"Не му искам парите. Искам го в затвора", категорична е певицата.

В нейна подкрепа се изказа приятелката и Павлина: "Той често я биеше. След всеки иднцидент тя ми звънеше. Още първият път, когато я преби - на Нова година в Пловдив, й казах, че ще има и втори, и трети. А тя все се надяваше той да се поправи. Надявам се сега да има справедливост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В случая борбата между Сани Алекса и шведа не е за пари, а за власт.
11
2
 
20
 
! Отговори
ЯЯ преди 6 години
Вчерашните и снимки ми харесват повече ... след като е паднала по стълбите ...
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръгне ли някой да обяснява как е бил пиян, пък то... Почвам много-много да ме му вярвам. Кой знае какво е станало.Отделно, че я биел, пък тя стояла... Ясни са ми тия.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как да и вярваме като е наркоманка .
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложете снимки и на баща и на брат и.Всички да ги видят за що иде реч.
7
2
 
36
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Грозна е гледката на пиян мъж, но на пияна жена си е направо отвратителна! Не вярвам на жени, които прекаляват с алкохола...
6
15
 
5
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
Сани ела при нас на Албиона ще те боготворим принцесо. Избягала си от балканските субекти но си попаднала на комплексар,ела тук хиляди Българки са доволни от Британците и аз се научих да бъда като тях .
5
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая о в ц а използва случая с другия швед, дето изрита камериерката, за да си изфабрикува нейната скалъпена история, за да изцоца нейния балък за пари.,.дано шведите не се вържат на простотиите на тая ***
4
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгарската и визия крещи за чалгарския и манталитет.Като е певица защо не се занимава с пеене а със скандали и занимава аудиторията с личните си "драми"..."Той често я биеше. След всеки иднцидент тя ми звънеше."....Насила не я държал при себе си за да я бие.Тя е била доброволна боксова круша.Кой каквото сам си направи,друг не може да му го направи.Не ни занимавайте.
3
1
 
44
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
Амиии ... не и вярвам.
2
49
 
3
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
Горката жена Сани с теб сме .
1
1
 
53
 
! Отговори
Роко Сафреди преди 6 години
кво занимавате цяла България с тва просто ***. В Перник има по интересни истории