Рут за селските претенции и селските епитети

Певицата в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg
18 юни 2017 13:06, Александър Попов
157
Рут за селските претенции и селските епитети
Снимка: Facebook

Първата дама на България Десислава Радева разгневи голяма част от българите със статус във Facebook, в който по някакъв непонятен начин навърза котката си, СПИН и гей парада. Това даде повод на певицата Рут Колева отново да напомни за себе си, а езикът ѝ не се различава много по тъпотия от статуса на президентшата.

Още по темата

И двете, разбира се, имат право да изкажат своето мнение, но определено да сравняваш съпругата на президента с мотика говори за селски привкус.

"Първа дама? По-скоро първа мотика. Глупава госпожо, защо не ги пуснахте тия коментарчета след срещата на НАТО, докато се снимахте със съпруга на министър-председателя на Люксембург – Готие Дестене, а?“, попита Рут (Готие Дестене е съпруг на министър-председателя Ксавие Бетел).

"Само когато е изгодно, явно. Хомофобията не се толерира на местата, където искате да се покажете със скъпите си рокли и селските си претенции. Или може би ви е яд, че не са ви дали достатъчно внимание?“, продължава хапливо певицата.

Основният призив на организиращите гей парада е за толерантност. Рут Колева беше част от този парад, но видимо толерантността при нея трябва да е еднопосочна.

Факт е, че Радева няма право на подобни статуси заради позицията си на първа дама, но когато пишеш за селски претенции със селски епитети с какво си по-различен? Или когато имаш отчаяна нужда да си в медиите нищо няма значение?

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
13
 
! Отговори
Край преди 6 години
Тая Рут що е излишна само.
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КратунОралния секс не води до зачеване при хетеросекс. Освен това животните не правят орален секс.Следователно е ненормално. Следващият път като ти се прииска *** от жена ти, смятай се за ненормален.
89
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ха- ха- хаНапротив, при евроатлантическите ценности хомосексуалистите са свещена крава и всеки който ги критикува бива заклеймяван и обвиняван в недемократичност, другата голяма свещена крава е демокрацията.
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До алоA от еднополовия си хомосексуален партньор колко деца има?
87
18
 
9
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
Руско-червената секта дружно брани милата "президентстваща" Деса сякаш е някаква свещена крава.
86
6
 
18
 
! Отговори
варненец преди 6 години
Тази еврейка рут работи срещу България , това трябва да стане ясно на всички !
85
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм на 24 и съм гей.ЗА првата на гейовете съм разбира се, но на парада никога не бих отишъл, защото не ми е в стила, а и не мисля, че хората не вземат насериозно като подскачаме и пеем по улиците. Няма нищо лошо в това, но създаваме имидж на психопати, които искат да бъдат забелязани. Ако искам да се веселя, отивам в някой клуб и там си правя партито. Има хора, които не искат да им се натрапваме, те не идват унас да ни пеят, зашо ние да го правим. Улицата не е поле за изява, има други начини
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тея май и двете са от едно село ама айде
83
8
 
3
 
! Отговори
ало преди 6 години
аз съм близък приятел който е ГЕЙ, но вече има три деца от сурогатна майка! Възпитан умен човек, работи плаща си данъците, с какво той е по лош от картуните дето се правят на велики в тоя сайта
82
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КратунА хетеросексуалните контакти на Деса Радева довели ли са до създаване на поколение?И ако не, тогава защо?
81
0
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Самият факт, че хомосексуалните контакти не водят до създаване на поколение е достатъчно доказателство, че това не е норма. Ако всички бяхме такива, човечеството нямаше да го има. Защо се обиждат, когато им казваме, че не са нормални? Защо се опитват да ни убеждават, че е нормално?
80
0
 
5
 
! Отговори
Вчера БГмам преди 6 години
Написах Свободата на д у ха, но го цензурираха, ето колко ние изкривено подсъзнанието в днешния свят, то не е само при нас. Хора, бъдете Хора, само това стига и света сам ще тръгне в правилната посока. Бъдете позитивни и в най-тежките си дни и си отворете сърцето. Май забравихме, че доброто побеждава и стана по-лесно да тичаме с лошото. Живота в хубав дори когато е труден. :)
79
0
 
11
 
! Отговори
Вчера БГв преди 6 години
В таз хубава България вече всички се объркаха какво е новина, какво е политика, какво е мнение, какво е социална мрежа, какво са ценности. Нито Рут е права, първата даме е права, но се изрази по-много грешен начин и на много грешно място, нито пък този парад беше на място - да го бяха кръстили парад на Свободата на духа, са може да се зарадва всеки различен, а не само някои 'специални'. Много ми е тъжно. И от всекидневните новини, и от начина на представянето им, и от коментарите под статиите...
78
1
 
14
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Рут Колева , вече си изпълни целта !Стана повод за коментари , а като атакува "първата дама" , смята , че се е издигнала до по-големи висини!Грубия език на тая особа/Рут Колева/ говори за лошо възпитание и някакви болни амбиции да получи изява в публичното пространство!Препоръчвам и да прочете вчерашната статия в "Пик" на Нора Стоичкова , да смени курса , да се омъжи и да народи деца които да възпита по-добре от себе си!
77
1
 
20
 
! Отговори
Мачото преди 6 години
Всички ****ндели и лез*бита вият от злоба, че има хора които не ги одобряват. По-зле са и от ***.. .
76
30
 
3
 
! Отговори
Sonq преди 6 години
Браво Рут! Ти си страхотна!
75
4
 
30
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
Българите станахме големи аристократи,та почнахме да се обиждаме на селяни. Селянинът е човек,който живее в село и си изкарва честно прехраната. Да използваш това като обида,значи,че си деградирал абсолютно
74
3
 
30
 
! Отговори
до 83 преди 6 години
Ами като е на 26 що изглежда като лелка бе, махленски?
73
3
 
11
 
! Отговори
до 72 преди 6 години
Майка й е една от най-добрите български художнички и дизайнерки.Баща й е щангист, но за сметка на това е 4 пъти световен шампион. Казва се Неделчо Колев. Самата Рут като дете е израснала в Тайланд, където баща й е треньор, а 14-годишна заминава за САЩ, където учи и живее сама без издръжка от родителите си.
72
4
 
3
 
! Отговори
77 преди 6 години
Вие нямате мнение, каквото ви насоли медията и го лапвате :) Типично за безгръбначното население на тая територия