Рут за селските претенции и селските епитети

Певицата в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg
18 юни 2017 13:06, Александър Попов
157
Рут за селските претенции и селските епитети
Снимка: Facebook

Първата дама на България Десислава Радева разгневи голяма част от българите със статус във Facebook, в който по някакъв непонятен начин навърза котката си, СПИН и гей парада. Това даде повод на певицата Рут Колева отново да напомни за себе си, а езикът ѝ не се различава много по тъпотия от статуса на президентшата.

Още по темата

И двете, разбира се, имат право да изкажат своето мнение, но определено да сравняваш съпругата на президента с мотика говори за селски привкус.

"Първа дама? По-скоро първа мотика. Глупава госпожо, защо не ги пуснахте тия коментарчета след срещата на НАТО, докато се снимахте със съпруга на министър-председателя на Люксембург – Готие Дестене, а?“, попита Рут (Готие Дестене е съпруг на министър-председателя Ксавие Бетел).

"Само когато е изгодно, явно. Хомофобията не се толерира на местата, където искате да се покажете със скъпите си рокли и селските си претенции. Или може би ви е яд, че не са ви дали достатъчно внимание?“, продължава хапливо певицата.

Основният призив на организиращите гей парада е за толерантност. Рут Колева беше част от този парад, но видимо толерантността при нея трябва да е еднопосочна.

Факт е, че Радева няма право на подобни статуси заради позицията си на първа дама, но когато пишеш за селски претенции със селски епитети с какво си по-различен? Или когато имаш отчаяна нужда да си в медиите нищо няма значение?

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗрителАха, значи ако сме на друго мнение сме прoсти така ли? :)
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно с тия обратните толерантността трябва да е едностранна само. Да ходят с бодра крачка на майната не могат ли?
69
2
 
7
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Вие сте истински клавиатурни змейове :) бедна държава, но за сметка на това - проста!
68
1
 
21
 
! Отговори
WTF?????????????? преди 6 години
Великата интелектуалка и аристократка не беше ли от семейство на спортисти (баща и е борец или щангист)? А и какво и е известното? Проби около някое от тъпите музикални шоута. Известна беше 2 седмици и половина, а след това поддържа вниманието към себе си с нагли обиди и селско поведение. Нали точно тя каза, че отива в Лондон и никога няма да се върне при "***" в България??!
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз горката се чуди как да си направи малко ПР...
66
2
 
16
 
! Отговори
66 преди 6 години
Мен, любимата ти Рут има супер аграрно излъчване. Ако ги сравня със Слави, не знам кой ще е по-голям селтик. А за глупостите, че навън била известна... изобщо не ги коментирам. На тази глупост може да се върже само някой бавен.
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В българската конституция няма такова понятие "първа дама".
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"разгневи голяма част от българите със статус във Facebook"Разгневи онази част която ходи по гей парадите. Тоест такива които не са важни.
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АристократРут е никому интересна мaстия която се има за голямото добрутру. Да вземе си ходи в Япона.
62
14
 
6
 
! Отговори
Аристократ преди 6 години
Голямо чудене "коя била тая Рут...". Рут е алтернативен артист в музика, която в БГ не е позната почти. Затова получи награда през 2013 в Япония за изпълнител на годината :) А вие пак се чудете, всичко извън Слави Триф и Алисия ви е краааайно чуждо.
61
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички селяни мразят Рут. Защото постоянно им прави словесен газобрък.
60
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интелигентно момиче, родено от интелигентни родители.
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е по гнусна от нея не знам. Комплекс на макс + скапана физика. Ужас пълен е.
58
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Рут. Истинска софиянка. Не като селинджърките, наводнили София.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
присмял се хърбел на щърбел! - така стана тая! на тази рут баща и майка и да не би да са граждани:; що викал *** - аз не съм *** само мама итате!
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път въпросната госпожица демонстрира тотална тъпота. Помня как се подиграваше ва един друг господин който събираше по стадионите ро 70000 а тя безплатно да обяви, че ще пее няма да събере и 10000. Истината е че госпожицата знае че е пълна нула като певец а умствено е изостанола от връстниците си и пукайки се от завист по тази причина коментира хора които са толкова над нея че и с бинокъл да гледа на горе не може да ги види. Тя за това пише тъпотии, за да я споменат в медиите.
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рут за селските претЧе и не прлича на нищо..........
54
2
 
12
 
! Отговори
Рут за селските прет преди 6 години
Голямото добро утро с музикална кариера от Щатите се огледа в първата дама и коментарите и. Защо не се огледа в Мелания Тръпм и не коментира нейните коментари :) *** със селски манталитет. *** да си пееш в щатите дано не се чува дотук пък остави селяците да си живеем спокойно МОЛЯ
53
7
 
10
 
! Отговори
ладо преди 6 години
рут не е дипломат, че да е дипломатична. Може да си плянка, каквото и е на акъла
52
5
 
19
 
! Отговори
Български пасторал преди 6 години
Нещо като певица сее градственост в селския мегдан на 21-ви век - Фейсбук. Така митичният ореол на известността избледня още малко, и Темерут Колева е все по-близко до образа на пропилата се скандалджийка от шестия етаж.