Звездният ни рожденик: Никол Кидман на 50

Ето най-важното за юбилея на популярната актриса
Обновена: 20 юни 2017 07:25 | 20 юни 2017 07:24, Красимир Ангелов
5

Снимка: Reuters

На днешния 20 юни своя 50-годишен юбилей празнува холивудската актриса Никол Кидман. Родена през 1967 година в Хонолулу, Хаваи, тя започва своята кариера в киното през 1983 година.

За всичките тези години тя е носителка на награди "Оскар", "БАФТА", "Сатурн", "Сребърна мечка" и трикратна носителка на награда "Златен глобус".

Сред по-известните филми с нейно участие са "Смъртоносна тишина", "Моят живот", "Да умреш за...", "Батман завинаги", "Широко затворени очи", "Мулен Руж", "Другите", "Часовете", "Студена планина" и много други.

Ето няколко по-любопитни факти за Никол Кидман:

Родена е в Хаваите, но има двойно гражданство - американско и австралийско. Причината е, че родителите й са австралийци.

Още на 3 години талантът й на сцена е забелязан. Тогава я записват на балет и впечатлява всички.

Когато е на 17 започва работа като масажист, за да помогне за лечението на майка си, която е диагностицирана с рак на гърдата.

Освен с големите си роли и множество филмови награди, Никол Кидман получава и друго признание - на певица. Песента й Come What May с Еван Макгрегър достига до 27-о място в британските чартове. Песента й с Роби Уилямс Something Stupid пък получава световна известност.

Актрисата има 21-годишен брак с Том Круз, но двамата се разделят през 2001 г. В момента половинка й е Кейт Ърбан.

Има четири деца - две осиновени деца (момче и момиче) по време на брака ѝ с Том Круз и две биологични дъщери от втория ѝ брак с Кийт Ърбън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
;-) преди 6 години
11-годишен брак имат с Том.
4
2
 
3
 
! Отговори
naleg преди 6 години
Искам да правя секс с 50-годишна.
3
1
 
7
 
! Отговори
21-годишен брак? преди 6 години
И миналата година публикувахте същата статия със същите грешки...Никол се оженила за Том Круз на 13 години??? 21-годишен брак ??Преписвате собствените си небивалици - не ви е срам некадърници и мързеливци!
2
10
 
1
 
! Отговори
к преди 6 години
Доста се е зззбабосала.
1
1
 
13
 
! Отговори
не в час преди 6 години
На последната снимка се вижда фино лице, вълниста коса. Холивуд не понася нежност и избор. Трябва да се загруби, задължително. Устата, очите да са по-обемни, косата да е като изкуствена слама.