Големите в света, които са били изоставени и осиновени

Някои неразказани истории
24 юни 2017 14:29,
3
Големите в света, които са били изоставени и осиновени
Снимка: архив, Reuters

Осиновяването на дете е безкористно действие – много деца по целия свят биват осиновени, което им разкрива втори шанс в живота, шанс да имат дом и да познаят любящо семейство.

Подобен е случаят с тези 5 знаменитости, които са имали труден живот в началото, тъй като са били изоставени след раждането.

1. Стив Джобс

Стив Джобс е роден в Сан Франциско, САЩ, на 24 февруари 1955 г. Неговата биологична майка е ученичка, която трябва да изостави бебето, поради натиска на родителите си. Когато разбрали, че е бременна от Абдулфатах Джон Джандали, който е сириец, те заплашват да я оставят без наследство.

Приемният баща на Стив Джобс Пол Джобс "посява“ у детето любовта към електрониката. Неговите осиновители плащат и за образованието му, защото искат най-доброто за своя син. По адрес на своите осиновители Стив казва: "Те бяха моите родители на 1000%.“

2. Никол Ричи

Никол Ричи живее при биологичните си родители до 3-годишна възраст, след което те я оставят на своя приятел Лайънъл Ричи. Шест години по-късно той и съпругата му решават официално да осиновят Никол, а неин кръстник става Майкъл Джексън.

В интервю, Никол споделя:"„Родителите ми са приятели с Лайънъл. Те се надяваха, че той ще бъде способен да ми осигури по-хубаво бъдеще". Тя все още поддържа връзка с биологичната си майка.

3. Джейми Фокс

Джейми Фокс е роден в Тексас в семейството на Луиз Диксън и Даръл Бишъп. Малко след раждането родителите му го изоставят, а негови приемни родители стават Марк и Естер Мари Тали.

Израснал е в афроамерикански квартал, а баба му оказва най-голямо влияние върху изграждането му като личност. Тя е вдъхновила в него любов към изкуството, научила го е да свири на пиано. Има пръст в решението му да изучава класическа музика в колежа. Отчасти благодарение на нея, той става известен и талантлив актьор и певец.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: осиновениизоставени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фил Айви - един от най-добрите покер играчи в историята
2
2
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Тези 3-мата ли са големите? Особено Никол Ричи, тя защо е голяма? С какво е известна освен, че е осиновена от Лайънел Ричи?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още милиони хора, които са били изоставени и осиновени, но не са станали "големи".