Бедствие ли бе да го опишеш: Драмата на Мис Тигрова

Сложила си силикон и вече чалгата не я радва
25 юни 2017 13:34, Александър Попов
49
Бедствие ли бе да го опишеш: Драмата на Мис Тигрова
Снимка: Facebook

Тази седмица по съвсем естествен начин с изкуствените си мисли в рубриката ни "Бедствие на седмицата“ се настани Мис Тигрова. Известна с известността си във Facebook.

С невчесаните си размисли, тя отдавна се е превърнала в обект на подигравки, но пък на нея видимо ѝ харесва вниманието. Независимо какво е то. Тази седмица тя хвърли в тревога феновете си за бедите, които ѝ се случват като си сложила силикон. Момичета, преди да отидете при лекар, прочетете тегобите на Мис Тигрова.

"Здравейте! Откакто си сложих цици нямам никакво настроение за нищо. Не се радвам на чалгата в колата, както виждате почти нищо не публикувам, вкъщи не се забавлявам, не си правя клипове.

Това явно е от общото неразположение след операцията. Не съм се въртяла и набирала на пилона оттогава и усещам проблем с вестибуларния апарат. Уморявам се бързо“, описва накратко състоянието си.

Каква загуба за хилядите, които я следват – няма пилон, няма набирания. А фактът, че вече и чалгата в колата не ѝ се услажда чупи тъпомера. Изводът? Сложете си силикон, за да се откажете от чалгата...

Вижте още за звезди в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: силиконМис Тигрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
42
 
! Отговори
Мерещ с тъпомер преди 6 години
Аз пък се чудя кой чупи *** повече - Тигрова или журналистите, които публикуват подобни неща? Глупости има навсякъде по света, ако човек това търси - има много. Но за да се занимава с тях, та чак и статии да пише - значи и на него му е там мястото.
15
0
 
7
 
! Отговори
съпругът преди 6 години
Гошу, идвам да ти наду.я ко.фата!
14
1
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
до 14Браво! Наистина много добро прозрение. Всъщност от месец някъде съм с едно момиче, което е .... абе сещаш се какво работи, но я взимам от сутринта до края на работния й ден и се получава, че за месец е била само с двама мъже - аз и нейното гадже :))))
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леки медии се присмиват на леки жени .... парадокса на днешното време
12
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парадоксалното е, че такива като Мис Тигрова имат по-малко "бройки" и по-ограничен кръг сексуални партньори от средностатистическа студентка...
11
1
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Поредната плющялка :)
10
6
 
32
 
! Отговори
Върл чалгофоб преди 6 години
Не одобрявам изкуственото разкрасяване чрез силикон. След години ще стане ясно какви вреди нанасят на човешкото здраве тези импланти.Но се чудя, защо е тази злоба по адрес на "мис Тигрова"? Направила ли ви е нещо?Заявила е, че е чалгарка, пилонджийка, силиконка - това си е неин избор. Не ви е дошла у дома! Споделя относно неудобствата, които следват поставянето на силикон в тялото. Това може и да има известен положителен ефект. Едно момиче да се откаже да си слага подобни ***, пак е нещо!
9
2
 
19
 
! Отговори
Край преди 6 години
Депресия по български бил когато и нещастието на другия вече не те радва.
8
2
 
33
 
! Отговори
Стълб преди 6 години
Тате каза че един бетонен стълб има по висико IQ
7
1
 
14
 
! Отговори
Въх преди 6 години
Въх, ами сега ... притисних се, довечера може да незаспя.
6
2
 
12
 
! Отговори
Томов преди 6 години
До Чими Не си прав, брато ! Въобще не е ТРОГЛОДИТ !! Това си е КРОКОЗАВЪР съвсем ЧИСТА ПОРОДА !! При това - СЪС И БЕЗ ЦИЦИ-едно и също !!
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис Тигрова е една не особено интелигентна личност. Често ме потриса с размислите си. Но има секси тяло и аз с удоволствие бих я изпращял 5-6 пъти.
4
3
 
18
 
! Отговори
върл овчар преди 6 години
много ме кефи тази гега, бих я (цензура, цензура, цензура) . само да платят млекото в края на месеца и фащам електриката и съм в софето . нема ми избега по тъча...
3
2
 
38
 
! Отговори
Чими преди 6 години
Напълно подкрепям предишните два поста!!! Спрете да ни занимавате с тоя троглодит!!!
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно съгласен с преждеговорившия. Спрете с тая да отморим.
1
2
 
73
 
! Отговори
Естет преди 6 години
Днес.бг , като пишете за такива "същества " и ги популяризирате , показвате ,че отлично си пасвате като мозъчен потенциал и интелект с гореспоменаваната персона