Русата Златка – от голо изкушение до дизайнер

Плеймейтката в "Звездна трансформация" на Tialoto.bg
25 юни 2017 20:22, Александър Попов
34

Победителката Златка Райкова в конкурса "Miss Playmate" през 2007 г. Снимка: Булфото

Златка Райкова става популярна след като през 2007 г. наследява короната на Мис Плеймейт от Николета Лозанова. Нейните форми стават достояние на цяла България, а блондинката бързо монетизира своята слава. Всъщност, тя е само медийна, не на базата на нещо реално постигнато. Но пък й отваря вратите към участия в събития и медии.

През 2008 г. тя става част от риалитито "Островът на изкушението". Надарената дама от Пазарджик замина с още 10 изкусителки на другия край на света с една единствена цел - да прелъстят няколко обвързани мъже. От всички участнички само тя изпълни мисията си, след като вкара под чаршафите Филип. Резултатът беше, че той се прибра в родината без Русата Златка, а гаджето му го напусна. За Златка остана щампата "Секс символ".

Последваха години, в които гледахме Златка в различни риалити предавания, предизвикваше вниманието предимно с връзките си.

Докато не дойде професионалната промяна и от попрището на плеймейтка и модел тя се хвърли в модата и създаде собствен бранд. Отзивите за нейните дрехи обаче са доста противоречиви и търпи доста критики, че копира стари колекции на известни модни къщи.

Вижте преобразяването на Златка през годините в пълната галерия тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Златка Райкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
34
 
! Отговори
Няма ли кой да каже преди 6 години
на тази Златка, че в лице не младее? Още преди 10 г. имаше лице на лелка. Не искам да я обидя. Това са особености, които ни дава природата.Преди 10 г. изцепките й можеха да минат за лудории на незряло момиче.Но е крайно време да си седне на д/то. Все още може да намери мъж, склонен да се ожени за нея и да създаде дете. Ако е умна, няма да се пъчи с еротични фотоси като Николета. За 2-3 г. ще се забравят подвизите й. Продължи ли ги още 2-3 г., чака я самота и тъжен залез на амортизирана к****.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтилистЗвездичките скриват истинското съдържание,което е : па.цал
3
1
 
9
 
! Отговори
Стилист преди 6 години
От *** може да се направи само друг ***! Показаната фльорца е в тази категория.
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какъв дизайнер е тази,сигурно на кожени микрофони.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С извинение ама като гимназистка била доста доста сещайте се сами тази мадама.Така съм чувала от пазарджиклий.