Дъщерята на Майкъл Джексън – в отлична форма и без грим

Парис Джексън със зашеметяваща фотосесия за"Vogue"
27 юни 2017 11:45, Петя Славова
15
Дъщерята на Майкъл Джексън – в отлична форма и без грим
Източник: Vogue

Дъщерята на покойния Майкъл Джексън, която гради кариера на модел, е зашеметяваща в първата си фотосесия за австралийския "Vogue", съобщи Daily Mail.

С минимален грим, свеж тен, тонизирано тяло, добре очертани вежди, Парис изглежда в отлична форма.

Снимана е с дънки и пуловер, а за корицата e с по-оскъдни дрехи.

В събота Парис показа новата си татуировка, направена в памет на баща ѝ. Тя е изрисувала на крака си "Applehead", както той наричал най-близките си хора.

Той почина преди осем години на 25 юни едва 50-годишен. Тогава Парис беше на 11 години.

Вижте Парис Джексън в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на Патрисия Каас като млада :) Като дете Парис беше кукличка. Сега нещо не ми харесва. За нея и брат й Принс е малко съмнително да са от Майкъл, но Бланкет със сигурност е копие на баща си! Не вярвам Майкъл да е казал на децата си, че не е техен биолог. баща, той не би им причинил това! Иначе много добре помня деня в който Майк почина - 25 юни, с него музиката сякаш умря. С нея и идолите от неговия ранг. Е, имаше доста магия около ранната Лейди Гага, по - късно Бруно Марс беше наречен новият М. Джаксън, но никой не може да бъде него - абсолютен феномен
10
2
 
20
 
! Отговори
65 преди 6 години
Незнам кой е баща и,но страшно много ми прилича на Мадона
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четири месеца преди смъртта си той разкрива на Принс и Парис най-голямата тайна. Британският актьор Марк Лестър е истинският баща на децата на Майкъл Джексън Принс и Парис.Според приятел на покойния Крал на попа, той е казал това на децата четири месеца преди смъртта си.Джейсън Пфайфър, именно така се казва приятелят на Джексън, заяви, че музикантът се разхождал с децата и тяхната майка Деби Роу, когато изведнъж потвърдил, че не е техен биологичен баща.
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бившата съпруга на Майкъл Джаксън призна очевидния факт, че той не е баща на децата, които му е родила. Медицинската сестра Деби Роу разказа, че е заченала Принс-Майкъл и Парис със спермa от анонимен донор.Тя разкрива също, че не иска попечителство над децата - и дори не очаква да ги види отново.Роу беше омъжена за Краля на поп музиката през 1996-99 г.
7
2
 
31
 
! Отговори
Стиви Уондър преди 6 години
Пуууу! Одрала му е кожата на Джако! ***, черни очи като маслини и спескан афро нос! Сега кажете сериозно Коя беше майка и? И..... кой дари семето ? Маколи Кълкин ли ?
6
1
 
23
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ей как мяза на татю си самоооо. Не е истина. Като близначка му е направо. Хехехе
5
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Одрала " е кожата на Майкъл Джексън.И е модел само защото му се води дъщеря.Модел не е никаква кариера.Ако беше лекар хурург и градеше кариера е друго нещо.Това "модел" си е едно гъзурчене и нищо повече.
4
0
 
21
 
! Отговори
да преди 6 години
Без но с ФОТОШОП на лицето
3
1
 
31
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Единственият вариант това да му е дъщеря е покрай многото пластични операции да са му сложили и кайсийки от бял мъж :)
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е дъщеря на бодигарда на М. Джексън. Няма как да са променили днк-то му. Тя ако беше негова дъщеря трябваше да бъде мулатка защото майка и Деби е бяла, а той беше ***.
1
0
 
29
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Взела е очите на баща си ;)