Съботен бис: Преслава заби земеделец-милионер, че и плейбой

33-годишната фолкпевицата излиза с Павел Лазаров
Обновена: 1 юли 2017 07:09 | 27 юни 2017 16:15, Александър Попов
27
Съботен бис: Преслава заби земеделец-милионер, че и плейбой
Снимка: Булфото

Преслава има ново гадже и той въобще не е някой случаен човек, а милионер. Новата й любов се казва Павел Лазаров и е близък приятел на бившия на фолкпевицата - Георги Станоев-Бирмата.

На Лазаров му се носела славата на плейбой, той бил взел "скалповете" на две от известните плеймейтки - Златка Райкова и Мария Цветкова.

Лазаров стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в района на Мездра и Враца. Самият той е родом от врачанско село и не крие този факт от любопитните.

"В началото Преслава гледаше да опази в тайна новото си гадже, най-малкото защото е приятел на бившия й Жорко Бирмата. Явно й беше неудобно от хорското мнение, тъй като злобари и интриганти веднага ще я изкоментират как се залюби с авер на Станоев. Вече обаче изобщо не й пука, тъй като самият Жорко продължи живота си с друга певица - Алисия", разказват източници пред "България Днес".

Двамата засега се радвали на неангажираща връзка без мисъл за по-сериозна крачка. Павел Лазаров има син от вече бившата си жена Емилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: ПреславаПавел Лазаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
65
 
! Отговори
Шаврантийчо преди 6 години
Продава се - като всяка фуста. Жалка история.
2
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички селяни да стоят на село. Виждате правят се милиони с работа и акъл. Не да се пречкате на гражданите и да потбивате работната заплата , защото сте на зор и без образование.
1
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И така фолка близо до ЗЕМЕДЕЛИЕТО.