Винъс Уилямс е участвала в злополучна катастрофа

Починал е 78-годишен мъж
30 юни 2017 13:58,
7
Винъс Уилямс е участвала в злополучна катастрофа
Източник: Reuters

Винъс Уилямс е участвала в автомобилна катастрофа по-рано този месец във Флорида, която е причинила травми на 78-годишен мъж, който по-късно е починал. Това се съобщава в полицейския доклад от инцидента. 

Той е станал на 9 юни, а жертвата - Джером Барсън, е бил пътник в автомобила, управляван от съпругата му Линда Барсън.

По думите на Линда Барсън катастрофата се е случила на кръстовище със светофар, на който тя е преминавала на зелено, когато автомобилът на тенисистката я е засякъл отпред. Съпругата на загиналия пояснява, че не е била в състояние да избегне удара с колата на Уилямс. 

Тенисистката казала на полицията, че е спряла по средата на кръстовището, заради преминаване на други автомобили. Казва още, че не е видяла колата на Барсън да преминава през кръстовището. В доклада се казва, че Уилямс карала с приблизителна скорост от 5 мили в час (8,5 км/ч).

Джером Барсън е бил закаран в болница и починал две седмици по-късно, след като са му направени няколко операции. Съпругата му също е хоспитализирана.

Адвокатът на Уилямс заявява пред CNN, че тя е навлязла в кръстовището при зелена светлина на светофара и че спред полицията тенисистката се е движила с 5 мили в час, когато г-жа Барсън се е ударила в колата ѝ. 

Властите не са повдигнали никакви обвинения срещу Улиямс. Това е злополучен инцидент и Винъс Уилямс изразява най-дълбоките си съболезнования на семейството на загиналия.

37-годишната тенисистка планира да участва турнира „Уимбълдън“ в Лондон, който започва в началото на следващата седмица. 

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
тва да не ти е Русия.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм сигурен дали тая не го е витосала с голи ръце.
2
0
 
8
 
! Отговори
fix преди 6 години
Адвокате ... ще те позлатя бе брате....
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според българският КАТ - несъобразена скорост от 8,5 км/час.