Винъс Уилямс е участвала в злополучна катастрофа

Починал е 78-годишен мъж
30 юни 2017 13:58, Анна Дантева
7
Винъс Уилямс е участвала в злополучна катастрофа
Източник: Reuters

Винъс Уилямс е участвала в автомобилна катастрофа по-рано този месец във Флорида, която е причинила травми на 78-годишен мъж, който по-късно е починал. Това се съобщава в полицейския доклад от инцидента. 

Той е станал на 9 юни, а жертвата - Джером Барсън, е бил пътник в автомобила, управляван от съпругата му Линда Барсън.

По думите на Линда Барсън катастрофата се е случила на кръстовище със светофар, на който тя е преминавала на зелено, когато автомобилът на тенисистката я е засякъл отпред. Съпругата на загиналия пояснява, че не е била в състояние да избегне удара с колата на Уилямс. 

Тенисистката казала на полицията, че е спряла по средата на кръстовището, заради преминаване на други автомобили. Казва още, че не е видяла колата на Барсън да преминава през кръстовището. В доклада се казва, че Уилямс карала с приблизителна скорост от 5 мили в час (8,5 км/ч).

Джером Барсън е бил закаран в болница и починал две седмици по-късно, след като са му направени няколко операции. Съпругата му също е хоспитализирана.

Адвокатът на Уилямс заявява пред CNN, че тя е навлязла в кръстовището при зелена светлина на светофара и че спред полицията тенисистката се е движила с 5 мили в час, когато г-жа Барсън се е ударила в колата ѝ. 

Властите не са повдигнали никакви обвинения срещу Улиямс. Това е злополучен инцидент и Винъс Уилямс изразява най-дълбоките си съболезнования на семейството на загиналия.

37-годишната тенисистка планира да участва турнира „Уимбълдън“ в Лондон, който започва в началото на следващата седмица. 

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg


7
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 9 месеца
тва да не ти е Русия.
4
1
 
10
 
! Отговори
Скрито-покрито преди 9 месеца
Самият факт, че инцидента е станал на 9 Юни, а информация за това излезе вчера по американските медии, ми говори, че тука се прикрива нещо. За 20 дена могат и да въздействат върху старата жена, да я заплашват и какво ли не.
Спомням си, че миналата година хакнаха сървъра на УАДА и извадиха данни за същата Венъс, че редовно се е състезавала допингирана с разрешение на УАДА под предтекст, че била болна. Тук сигурно е била дрогирана и е карала не с 5, а с 50 мили/час но истината е покрита.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не съм сигурен дали тая не го е витосала с голи ръце.
2
0
 
8
 
! Отговори
fix преди 9 месеца
Адвокате ... ще те позлатя бе брате....
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според българският КАТ - несъобразена скорост от 8,5 км/час.

Дрехи от деним, които да носите тази пролет (галерия)
Дрехи от деним, които да носите тази пролет (галерия)

Дрехи от деним, които да носите тази пролет (галерия)

10 суперхрани за здрави очи
10 суперхрани за здрави очи

10 суперхрани за здрави очи