Бела Хадид - соло, но пък много щастлива

Моделът разкрива любопитни факти около живота си
1 юли 2017 10:25, Петя Славова
0
Бела Хадид - соло, но пък много щастлива
Снимка: InStyle

Бела Хадид позира в червен тоалет на корицата на новия InStyle. 20-годишният модел разказа пред изданието за плановете си в близкото бъдеще, както и други любопитни детайли от своя живот.

През 2012 г. Хадид бе диагностицирана с лаймска болест. Същото заболяване го има и нейната майка Йоланда и брат й Ануар. То се появило след ухапване на кърлеж. Това обстоятелство влияе на общото състояние на модела.

"Когато бях на 16 и 17 години живеех нормален живот и не знаех за болестта. А сега понякога се чувствам като баба. Искам като ида на работа, да съм енергична, пълна със сила, но не се получава да е толкова спокоен деня", разказва Бела. Въпреки това тя успява да съхрани позитивното отношение към живота.

Хадид разказва, че сега е соло, но пък е щастлива.

"Когато сте щастливи, искате да се наслаждавате на живота. И аз това правя. Ям и живея. Да, понатрупала съм малко пари, но все още съм добър човек", пошегува се моделът.

Най-голямо удоволствие Бела получава от своята работа. За последните две години нейната кариера стремително върви към висините. Тя е не спира с участията на модния подиум, а вече има и подписан договор с гиганта Dior.

"Първият път, когато чух, че съм поканена от Dior, се разплаках истерично. Не можах да повярвам на моя агент, който ми съобщи новината", спомня си Хадид.

Тя коментира и кариерата си в бъдеще. "Мисля, че моята кариера ми дава много опит и благодарение на нея мога да се занимавам с куп други неща. Хората смятат, че модната кариера ме е направила известна. Но аз много работих, за да съм независима. На 18 години вече живеех отделно, наех си квартира, за която сама си плащах”, казва още Бела. Тя коментира и приятелството си с Кендъл Дженър. Оказа се, че двете се запознали в Twitter.

"Бях на 14 или 15 години, когато за първи път се срещнахме, а сега сме най-добри приятелки. Тя е най-важният човек, когото срещнах в интернет", казва още брюнетката.

Вижте Бела Хадид в галерията на Tialoto.bg


0
Още по темата: Бела Хадид
Още от
Напиши коментар Коментари

Изберете кафе и разберете повече за себе си
Изберете кафе и разберете повече за себе си

Изберете кафе и разберете повече за себе си

Райна Косева: Имам най-красивата професия на света
Райна Косева: Имам най-красивата професия на света

Райна Косева: Имам най-красивата професия на света