Принцът на Хановер се противопостави на брака на сина си

Причината са финансови въпроси и семейни имоти
3 юли 2017 19:09, Петя Славова
11
Принцът на Хановер се противопостави на брака на сина си
Източник: frivolette.com

Скандал достигна едно от най-известните аристократични семейства в Европа, след като Принц Ернст-Аугуст, съпруг на принцеса Каролина Монакска, се противопостави на сватбата на сина си с руска дизайнерка, съобщи АФП.

Сватбата е насрочена за 8 юли. Принцът на Хановер разказал пред в. "Ханделсблат", че причините за неговото несъгласие за този брак са финансови.

"Решението не беше лесно за мен, защото това засяга сина ми, но се чувствам задължен да опазя интересите на династията Хановер и имуществото ѝ, включително и културно, което ѝ принадлежи от векове".

Според изданието конфликтът е заради съдбата на семейни имоти в Германия. След сватбата земи и гори в провинция Долна Саксония ще отидат в ръцете на сина и неговата нова съпруга.

Чрез адвокатите си, принцът на Хановер иска от наследника си, който носи същото име, да му върне подаръците, които му е направил през 2004 и 2006 г.

Той отказва да признае сватбата на сина си с руската дизайнерка Екатерина Малишева, насрочена за 8 юли в семейния замък в Германия.

"Продължавам да се надявам, че синът ми ще се съобрази с интересите на семейството и ще промени решението си. Готов съм за разговори и помирение", добави 63-годишният принц.

Сватбата се смята за светското събитие на годината в Германия. Очаква се на нея да присъстват представители на европейската аристокрация и много знаменитости.

Още новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сватбакралска кръв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
тоа па преди 6 години
ей така са избухвали войните, Ернст-Аугуст да удари една водка със сна'ата и после да пие една студена вода, това единствената разумна реакция в случая
8
0
 
3
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
"Принц" Ернст-Аугуст е известен с безкрайните си скандали и с неговото хоби - да уринира на публични места, най-често в градските паркове и градини.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, за да стигне до там, че да разказва публично личните си истории, рускинчето е ОГИН, ще изяде и изпие всичко, ще роди 2-3 деца, докато изневерява постоянно и накрая ще съди сина му за тормоз срещу развод и милиони обезщетение!!
6
0
 
3
 
! Отговори
следете темата моля преди 6 години
"Орлицата се хващала с месо,не с ***" сега да видим колко луди са Хановерци,ще го женят ли за принцеса или ще го вземе прислужницата
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е толкова "дизайнерка",колкото старият принц-африканец.Младокът,утре ще си скубе косите,но сега е в плен на руската златотърсачка.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И му е казал как така ще се жениш, бе *** за тая руска *** а? Я си намери някой немец хората за кaкво приеха новия закон а? :D
3
0
 
7
 
! Отговори
Zohan преди 6 години
Ее този германец. Тя обича сина му, а той си мисли за пари!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така ще се ожени за лице от женски пол, след като Германия, разреши гей браковете.
1
0
 
6
 
! Отговори
ИЗВЬН преди 6 години
Материални интереси ???..."к'во не " ! :))