Божана от MasterChef: Нормална съм, с чепове за дялане!

"Смешно е, когато мъж ми обяснява любовните си драми"
18 юли 2017 09:45, Екип на Tialoto.bg
17
Божана от MasterChef: Нормална съм, с чепове за дялане!
Източник: Facebook

Вдъхновена, нетипична, директна, с огнен темперамент и огромен хъс да осъществи идеите си – такава е победителката в третия сезон на кулинарното риалити Masterchef. 27-годишната фурия, която е завършила Управление на международните комуникации, засега няма да се връща в Амстердам, където е учила и живяла през последните години, а остава у нас да защити титлата си най-добър хоби готвач на България. 

С наградата от 100 000 лв. от предаването Божана започва да организира кулинарни фиести (първият ще бъде на 5 и 6 август близо до нос Червенка), които обаче ще са доста по-различни от всичко, което сме виждали досега в тази област. Целта й за случването на тези събития също е различна. Точно както е различна и тя самата.

Божана твърди в интервю за списание Story, че в характера си има много трески за дялане, „дори чепове“, но предпочита да е сама без гадже, вместо да се кара с някого за глупави дреболии. За сметка на това се радва на малките жестове, като този, който й подарило 6-годишно момиченце – татуировка.  

„Много често са се хващали да ме разубеждават – сега защо ще правиш това? Защото повечето хора са свикнали да си татуират дракони, картини, такива неща. Аз си правя малки рисунки, които да ми напомнят за дадена случка в живота ми. Едната от тях е еднорог, който пържи картофи - нарисува ми го 6-годишно момиченце, дъщеря на един от операторите на Masterchef, без да пита защо, как, ама това не се прави така... Казва се Франческа – уникално хлапе. Според мен хората, които успяват в живота, правят нещата така, както едно дете, което рисува еднорог, който пържи картофи. Без рамки и ограничения. По-натурално трябва да се живее, да не се впрягаш за глупости.“

И понеже е толкова спонтанна и хаотична дори, не се притеснява да каже, че не винаги е във вихъра си и че понякога е супер истерична. 

„Аз съм нормален човек, с всичките ми трески за дялане. Даже не трески, а чепове! Имам периоди, в които мозъкът ми е мобилизиран и започва да бълва. И после, като се пооталожат нещата – спирам. След края на предаването не исках да пипам нож и вилица. А и не можех, защото и 10-те ми пръста бяха с по един огромен мехур заради балоните от изо малт, които на финала надувах за десерта ми. Толкова болеше, че не можех да си разкопчая якето дори. Аз съм супер импулсивен и директен човек, не мисля дали няма да обидя някого. Супер истерична съм на моменти, особено когато съм притисната в ъгъла. Ей така, като се гледам отстрани, си викам – егати изрода! Ако има ситуации, в които да трябва да си говоря сама със себе си, щях да си шибна един шамар. Имам едно много гадно качество – най-близките ми хора са ме виждали в най-лошата светлина, защото знам, че мога да им кажа всичко. Отвратително!“. 

Но пък се радва, че приятелите й са от нейната порода, а за гаджетата има ясно изразена позиция:

„Като започнат да ми обясняват любовните си драми, ми е най-смешно! Питам журналистите – добре де, защо трябва да ме разпитвате за някакви гаджета, а те – да не излезеш асексуална. Аз съм много далеч от асексуална, просто за мен е пълна глупост да си губя времето в драматургии от стила „сега защо не ми звънна“, „защо си с тези хора, а не си с мен“, „кой е този, дето ти е лайкнал снимката във facebook“... Предпочитам да седя без гадже, докато не намеря човек, на когото също няма да му пука от тези неща. Ако тръгна да правя връзка с някого, с когото ще остарея, ние за снимките във facebook ли ще се караме? А после, ако не дай Боже, се случи нещо сериозно, какво правим? Колим се и се бесим ли? Или другият вариант - да съм като Лайза Минели, със 7 развода? Само когато работата ти е на сериозно ниво, тогава става да се отдадеш на любовта с пълен хъс и емоция, защото знаеш, че си се изгърбил от бачкане, и ето, сега ще му отпуснеш края. Младите хора в България отдават много значение на глупости, а не се концентрират в по-важните неща. Има много готина мисъл – обикновените хора дискутират други хора, интересните хора дискутират работа, а гениалните хора дискутират идеи.“

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: MasterChefБожана Кацарова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
33
 
! Отговори
Пегъзи преди 6 години
С тази говорна ''диария",едва ли някой мъж ще я изтърпи дълго време.И как не ги заболяват устите от толкова каканижене винаги се чудя?
10
1
 
32
 
! Отговори
klm преди 6 години
Като започнат да ми обясняват любовните си драми, ми е най-смешно!"Ми и на мен ми е смешно, какво ни занимават с това момиче.
9
1
 
34
 
! Отговори
Жърт Жобейн преди 6 години
ЖУРВА!!!
8
9
 
34
 
! Отговори
ммм преди 6 години
Много е готина! Сладурана!
7
3
 
43
 
! Отговори
Кибик преди 6 години
Това момиче има някакви невероятни комплекси. Не искала да слуша за драмите на мъжа.. Искала работата да е на сериозно ниво, пък тогава.. Тогава, моето момиче, ще си вече на 40 и кусур, ще разбереш, ако имаш поне малко мозък, че кариерата и парите не са най-важното нещо в живота, особено за една жена. Но ще е късно. Куха лейка.
6
2
 
52
 
! Отговори
Кулинар преди 6 години
Поредната поничка със огромни откровения за живота :) Не обичала да и разказват,ха-ха!А него питаш ли го?Като ти мели балалайката 5 часа,без да спре и то безмислени фрази,наизустени от фейса,а?Ама имаш късмет,че още ти е стегната ду..па.р.а.та!За последното не съм сигурен,сега я виждам за 1 път,не гледам по 5 часа как се реже лук и домати :)
5
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормална съм, с чепове за дялане!==:))) без коментар!
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТипичноСмешно е, когато един мъж изцивява любовни драми - стегне се бе !
3
3
 
51
 
! Отговори
БОЖ(ке)ана преди 6 години
Изключително натрапена личност, почва да ми се повръща при поява на нейна фотография. Спрете се
2
1
 
50
 
! Отговори
WYPROS преди 6 години
Това Момиче се изразява като Борисов - иска да каже нещо ама се получава мучене .Няма Дар Слово .
1
6
 
55
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Това заблудено девойче ще понатрупа още малко годинки и ще разбере, че работата е просто работа, а най-важното в живота са хората... любимият човек, семейството, близките, приятелите. Писнало ми е от такива откачени работохолички.