Наум Шопов-младши на крилете на любовта: Иска три деца!

Мъж мечта във всяко едно отношение, хвали го Теа
18 юли 2017 12:15, Александър Попов
20
Наум Шопов-младши на крилете на любовта: Иска три деца!
Снимка: Instagram

Наум Шопов-младши скоростно стана един от секссимволите на българското кино. Но пък никога не е крил, че сърцето му е заето.

Теа е жената на живота му и единствената, с която той вижда бъдещето си. Както и тя своето. Заедно са от 5 години и вярват, че са създадени един за друг. Засега и двамата не се сблъскват с агресивни фенки. Наум признава в интервю за сп. Story, че известността му е помогнала да стане по-социален и по-отворен, но не и безотговорен. Онова, което го прави най-щастлив е присъствието и подкрепата на Теа.

"Тя е страшно отдадена и грижовна, без да бъде досадна. Това са нещата, които всеки ден ме карат да се влюбвам в нея", казва Наум.

Теа пък харесва това, че той е изключително амбициозен, а така "дърпа" и нея да поставя свои цели и да ги следва. Но освен това е много романтичен.

"Той е човекът на закуските. Абсолютно всяка сутрин, вече толкова години, закуската е приготвена от него. Независимо дали е изморен, дали се е прибрал късно, сега вече ходи и на стажове и на късни операции, знам, че сутринта като стана, ще намеря например някоя сладка бележчица. Мъж мечта във всяко едно отношение", хвали Наум Теа, която е една година по-голяма от него. Този факт известно време бил бариера за връзката им. 11 години учили в едно училище, но едва след завършването станали гаджета.

"Всъщност ни събра... тунелът на Софийския университет. Аз отидох да подам документите си за кандидат-студентските изпити с един приятел и засякохме нея и нейна приятелка съвсем случайно. Поговорихме си и оттам тръгнаха нещата", връща лентата Шопов-младши, а Теа допълва: "Започнахме типичните неща – писане по 8 часа на ден, което беше минимумът. Опознаване по цели денонощия, след което той ми каза, че заминава за морето и ми предложи да отида с него. Казах си: "Защо не?" и тръгнах. Наскоро си говорихме, че сме сродни души във всяко едно отношение".

Два месеца след началото на връзката, двамата вече живеят заедно. И сред приятелите си стават известни с това, че нямат никаква потребност да излизат един без друг.

"Ние просто се намерихме. Самo си стана, това не е нещо, което можеш да предвидиш или да насилиш, то просто се случва". Шопов-младши вярва в брака, двамата с Теа все още не са на този етап от живота си, но пък планират да имат три деца.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук


20
Още по темата: Наум Шопов-младши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Noname

Нормално е хора, които си падат по шедьоври от типа на "Откраднат живот", да пишат "утрепки", вместо отрепки.
Почитания за тези интелектуалци!
13
2
 
10
 
! Отговори
Хахахах преди 1 година
Някои от коментиращите задават въпроси като "Кой е тоя?" или пък "И с какво е известен?" - когато си поредно поколение от едно семейство, което не ходи на театър и не чете книги, няма как да знаеш кой е Наум Шопов, няма как да го свържеш с определени роли, надали ще знаеш в кои филми е играл синът му Христо (отдавна надскочил границите на България), есетствено се чудиш и с какво е известен внукът Наум. Слушаш си Галена и Преслава, четеш коя къде си е турила силикон и похапваш сух шпек...
12
5
 
6
 
! Отговори
Ценьо преди 1 година
Най ми било купешка любов
11
9
 
15
 
! Отговори
Noname преди 1 година
До Даола

Момчето завършва медицина, внук е на прочутият актьор Наум Шопов и в момента е с главна роля в поредицата "Откраднат живот". Освен това е много добре поддържан, има перфектна фигура и не се надува като повечето утрепки.
10
3
 
16
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Симпатични са ми, но за пръв път чувам за тях и нямам идея кои са и какви са.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момчето е симпатично,но очакваме от него повече характер в ролята му в "Откраднат живот".Много хилави момчета се навъдиха напоследък и като визия и като поведение.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво.Така трябва.Раждайте българи,че едни други са се заканили да ни претопят.
7
10
 
17
 
! Отговори
Даола преди 1 година
Глупав текст. Бил известен.С какво се занимава това момче ? А Тя ?
6
3
 
20
 
! Отговори
DreamTheater преди 1 година
Браво!Симпатяги са.
5
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже нямам идея кой е тоя...
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена му знае ли че иска три деца и че щи отиде живота покрай тях?
3
4
 
9
 
! Отговори
М о д преди 1 година
Под поръчкпва, платена статия, отрицателби коментари не трябва да има
- няма да платят!
Затова се трият.
2
0
 
25
 
! Отговори
Баща на три деца от преди 1 година
една жена.
С планиране се става, трябва действие.
1
7
 
5
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Сигурно трябва да са момчета ха ха

5 интериорни съвета за по-релаксиращ дом
5 интериорни съвета за по-релаксиращ дом

5 интериорни съвета за по-релаксиращ дом

Билки за здрави и силни кости
Билки за здрави и силни кости

Билки за здрави и силни кости