Брижит Макрон посрещна Риана в Елисейския дворец

Певицата се срещна лице в лице и с френския президент
27 юли 2017 16:30,
17
Брижит Макрон посрещна Риана в Елисейския дворец
Източник: Reuters

Френската първа дама Брижит Макрон посрещна поп иконата Риана в Париж, за да обсъдят финансирането на международното образование.

Срещата беше организирана, след като певицата писа в Twitter на френския президент Еманюел Макрон, питайки дали ще се ангажира с #FundEducation. Неговият отговор бе да покани Риана да разговаря с него в Елисейския дворец – официалната резиденция на президента на Франция.

Тъй като поводът изисква промяна в дрескода, 29-годишната певица бе избрала сив костюм с черно сако.

Първата дама на Франция се бе спряла на едно от любимите си якета, тесни дънки и обувки на висок ток.

"Току-що имах най-невероятната среща с президента и първата дама", каза Риана пред репортери в двора на Елисейския дворец. "Те бяха невероятно сърдечни".

Риана посети президента и първата дама на Франция в ролята си на основател на благотворителната фондация Clara Lionel – организация с нестопанска цел, която финансира образователни и здравни програми за бедните общности по целия свят.

Световноизвестната изпълнителка е и посланик на Global Partnership for Education и Global Citizen – два хуманитарни фонда, с които нейната фондация си партнира.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Франция е велика, 1500 години е доминирала Европа и е създала ЕС. Има най-силната армия и е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН. Териториите на Френската Република се разпростиат върху 12 часови зони - тоест слънцето никога не залязва над Франция! На трето място в света по ядрен арсенал... няма друга по-велика страна!
11
1
 
6
 
! Отговори
65 преди 6 години
Да обсъдят въпроси по образованието??С Риана?Що не вземат и наште пайнерки ,иГери Никол,Дара, и Сузанита и всичките дупари.Белким там си останат.Няма да ни липсват.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ве! Тая младата не я ли млати гаджето преди години? Три песнички.. За чадър, за баба й, и една ... Малко ... "Тя ми каза, че ме обича"... Нещо тоа Микрон и баба му не не са съвсем наред с наемателите на мансардния етажжжж.....
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макронката си изглежда супер за годините, шапка й свалям за външния вид, личи си, че хич не е задръстена бабичка тип Мерколо-Шалварова.------Може Меркел да не е идеална,не всичко ми харесва,но със сигурност предпочитам немци да управляват,защото те са коректни и предсказуеми,човек може да се договори с тях и знам,че не мислят лошото на Европа,а напротив.Това,че мълчат и не всичко говорят,не означава,че не мислят за ЕС.
8
2
 
12
 
! Отговори
Да живее чалгата преди 6 години
Щом като тази чернокожа дрогирана певица е посрещната в двореца с почести, то значи нищо добро не чака Франция. Това просто е евтин трик за привличане на одобрение от французите с най-елементарна и първична култура.
7
5
 
6
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Макронката си изглежда супер за годините, шапка й свалям за външния вид, личи си, че хич не е задръстена бабичка тип Мерколо-Шалварова...
6
1
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
с доставки на водка.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая *** дама мястото й не е във Франция...
4
4
 
9
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Баба Макрон посрещна отдавна загу---бената си и най-сетне намерена внучка!Е, има "незначителна" разлика в цвета, но толерантноста в наши дни го изисква!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като две капки боза
2
3
 
10
 
! Отговори
Изберете едно преди 6 години
финансирането на международното образование.Риана
1
2
 
25
 
! Отговори
Татяна Дончев преди 6 години
Що не обясните с какво се занимават тези фондове, ами ни занимавате кой с какво бил облечен ?!