Дарина Павлова – гост на партито на Лео ди Каприо

Бизнесдамата се похвали със снимки и видео в социалните мрежи
28 юли 2017 17:15, Александър Попов
33
Дарина Павлова – гост на партито на Лео ди Каприо
Източник: Instagram

Бизнесдамата Дарина Павлова се похвали в социалните мрежи, че е била сред гостите на благотворителното парти на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет в Сен Тропе.

Гала вечерята се организира с цел да бъдат събрани средства за кампаниите на двамата актьори.

Известно е, че носителят на "Оскар" е силно ангажиран с проблемите по опазването на околната среда. Неговата екранна партньорка Кейт Уинслет пък се застъпва за децата аутисти, за бездомниците и за социално слабите, болни от рак.

В рамките на вечерта се разигра на благотворителен търг вечеря с Лео и Кейт, която ще се осъществи в Ню Йорк.

Дарина Павлова публикува снимки и видео в Instagram, на които 54-годишната вдовица на Илия Павлов позира с филмовия продуцент Ави Лернер, венецуелската бизнес дама Ракел Вернал, пиара си Сандро Рубини и италианската актриса Валерия Марини.

Тя сподели и видео от сцената с Лео и Мадона, което може да видите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Лопатата преди 6 години
Благодарим ти, Дарина, че ни позволи да спонсорираме твоето участие в партито на Леонардо и Кейт, чрез парите, които покойния ти съпруг открадна от нас, по един или друг начин. От обикновените българи.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..."гост" на партито на Лео ди Каприо....а той дори не знае за съществуването и.И Берлускони също.И младия и италиански любовник и пооскуба малко парици и я заряза.
22
0
 
11
 
! Отговори
Честно, преди 6 години
някой изобщо интерисува ли го тази особа и свързаните с нея платени новини???
21
0
 
17
 
! Отговори
фитка преди 6 години
как окрадоха България и сега си живеят живота, а народа ни умира.
20
8
 
4
 
! Отговори
чукач преди 6 години
дарина ще я мачкам 47 минути ноно стоп ....
19
1
 
12
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
С пари,без пари,всички сме гости тук. Само някои където са с много пари,не искат да е така, поради което се приближават повече до животинският свят,отколкото до човешкият.Този закон е ненарушим.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някога ще организира ли нещо подобно в БГ .Защото така ,ще има възможност да върне част от взртите " назаем " пари ,и в БГ има нуждаещи се болни
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен ситуацията е следната: Обявява се сред богаташи сноби, че се организира парти. На партито ще има томбола. Голямата награда от томболата е вечеря с Леонардо ди Каприо. Самият Леонардо ди Каприо ще се яви на вечерята за малко, защото е сериозно болен, ще позволи да го снимат на някое не добре осветено място заедно със спечелилия томболата, ще е сключил договор за правата на снимките с него и ще използва името си за реклама.
16
3
 
35
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
Дърта, натрапваща се мумия! Пародия е...
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическа държанка и престъпница!
14
1
 
43
 
! Отговори
ай преди 6 години
Раздава парите от приватизация на народна собственост за благотворителност.
13
0
 
36
 
! Отговори
Чавдарче преди 6 години
И какво сега? Ще честваме всяка година тази дата ли?
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Мултигруп викаш не беше мутренска фирма? Вярно Илия не беше мутра, но защо прави такава фирма??? Това го прави веднага мутра. Той и Джаро е бил ченге в оня филм, но след това създава престъпна организация.
11
4
 
7
 
! Отговори
дрън брън ганке ле преди 6 години
До шматкаВсе ми е тая дали е жив или не!Все пак той не беше мутра,а офицер от ДС!Проблема е,че тая прави грешка след грешка!И то груби грешки,нетипични за ситуацията!Само за протокола,тяхна си работа,не ме интересуват!
10
2
 
5
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До бибамболеоУмрял е баце.Големите акули от ДС няма да го оставят жив с толкова много инфо за тях.Той си беше момче за всичко.
9
1
 
41
 
! Отговори
tojo преди 6 години
Абе тая "бизнесдама" не живее ли с парите от наркотици(убили деца и възрастни) и изнудване(заличило много бизнеси)....ДА ВИ Е*ЕМ и стандартите за бизнесдама...Нема такива жълкари като някой сънародници готови да лижат подметки....за да си напълнят стомахчето....
8
1
 
19
 
! Отговори
бибамболео преди 6 години
До шматкаА бе,човек,това нещо го играе "веселата вдовица",и си плаща света да знае,как си прави свалки с тоя и оня!Хората четат,дразнят се и пустосват,а тя пет пари не дава!Играта е такава,света трябва да знае,че мъжа и е мъртъв,а тя,неутешима,се развява нагоре-надолу!Което значи,че не е чак толкова умрял!Сега вдяна ли!?
7
2
 
28
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Колегата обиди бизнесдамата и го заличиха:)))Пич това е платена реклама .Не може да обиждаш.Дамата ще иска ресто на парите от такива като теб
6
1
 
25
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
"В рамките на вечерта се разигра на благотворителен търг вечеря с Лео и Кейт, която ще се осъществи в Ню Йорк."Опитвам се силно да го разбера, но не успявам.
5
1
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 3Щом наща леля е била там кой го интересува за Лео:))