Бионсе е вдъхновена след близнаците, планира турне

Дивата ссе амбицирала и записва усилено хитове
1 авг 2017 19:12, Екип на Tialoto.bg
4
Бионсе е вдъхновена след близнаците, планира турне
Източник: Instagram

Бионсе няма да позволи на прясно родените ѝ близнаци Руми и Сър да забавят кариерата ѝ, а точно обратното! Покрай появата им на бял свят, дивата се вдъхновила и амбицирала да стане номер едно и дори записвала усилено хитове и планирала изненадващо турне.

Нейната половинка Джей Зи я подкрепял напълно в решението ѝ и вече е наел достатъчно бавачки, които да бдят денонощно над мъниците, родени в средата на юни.

"Бионсе вече здраво се е захванала за работа. Близнаците са я вдъхновили и тя записва песни постоянно. Би планира и изненадващо турне за феновете, което скоро ще анонсира. Тя е по-надъхана от всякога и няма намерение да се оттегли и да позволи на някого да я измести. Наела е бавачки за децата и влиза във форма", разкри източник, цитиран от RadarOnline.

35-годишната певица се вдъхновила и от скорошно участие на Миси Елиът на FYF Festival в Лос Анджелис, което посетила заедно със сестра си Соланж.

"Виждайки как искрата в Миси не угасва през всичките тези години и тя продължава да е събитие на сцената, Бионсе иска да бъде също такова вдъхновение за жените", добавя информаторът.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: кариераБионсеблизнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С последните си песни нямаше никакъв успех на нашия континент.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перверзията като поведение?!?