Ким Кардашян: Еротична и в ресторанта!

Естествено, без сутиен, реалити звездата събра погледите
9
Ким Кардашян: Еротична и в ресторанта!
Източник: Splash

Ким Кардашян събра погледите на посетителите в ресторант в Ню Йорк. Риалити звездата се появи в актуалния Cipriani пременена в черен потник и камуфлажни дънки.

Естествено, Ким спазва звездната тенденция сутиенът да бъде забравен в гардероба. Всъщност тя от години вади на показ силикона си, друг е въпросът доколко е подходяща тази ресторантска еротика.

Иначе Кардашян малко понамали светските си изяви след скандалната снимка в социалните мрежи, на която позираше, а зад нея имаше две бели линии.

Тя се оправда, че това е захар от бонбони и наркотиците били далеч от нея. Хиляди потребители обаче бяха убедени, че това е кокаин.

Още новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Ким Кардашян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интеиесно що не пишете тая красотка като отиде до ну.....ника кво праи ??
3
1
 
2
 
! Отговори
65 преди 6 години
Не искам моят коментар да ви прозвучи като ,,лисицата,дето и киселеело гроздето ,щото било високо,но в тсзи нвма и грам красота.Да не говорим за сексапил.На 5 водки може.И наша Фърколетка без грим е по_хубава
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надето... огромният и ***, като овнешки курдук.. Ами от дах-шафутите е . От арменските шафути ,та затова толкова много лиг..вене и истерии
1
3
 
23
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Кое и е секси?Силиконовите планини ли?Огромният и *** с целулит ли?Или може би височината от 1,50?Или пък лицето,в което няма и грам чар,красота и хармония?