Каляска, балони, кючеци... Годежът на Фики и Гюлджан

Двамата вдигат сватба на 11 октомври
Обновена: 4 авг 2017 17:04 | 3 авг 2017 14:00, Александър Попов
99

Фики Стораро вдигна годеж за чудо и приказ край астрономическата обсерватория на Шуменското плато, на което се събраха на 500 гости. Както е известно, изпълнителят на "Is this love" си избра за жена Гюлджан.

Сватбата на двамата е насрочена за 11 октомври, избрано е и мястото, съобщава "Монитор". Наздравици се вдигаха и за баща му Тони, чийто рожден ден съвпадна с празника на наследника.

Събитието започна с пристигането на младите влюбени с файтон, воден от два коня. Каляската премина през шатрите с гости, а най-нетърпеливите си направиха селфи с годежарите.

Гюлджан пристигна на къната си с резедава рокля, а както повелява традицията на къна геджеси - вечерта на къносването, която прилича на моминското парти в западната култура, до полунощ годеницата на Фики смени 7 различни тоалета.

Брюнетката даде старт на купона с бавен кючек, след което попадна в прегръдките на Фики за блус.

Специални гости на масата на Тони Стораро и сина му бяха турската мегазвезда Дженгиз Куртоглу, който не спря да снима възторжено с айпада си, както и Славка Калчева.

Лайфовете бяха забранени, а охрана следеше до мястото на купона да не се промъкнат журналисти. Куртоглу попя на гостите, а заедно с него искрено се забавляваше, танцуваше и снимаше селфи след селфи и съседката му по стол - македонската изпълнителка на ромски песни Джансевер. Тамада на цялата компания обаче си беше Бони, която първа поздрави младите с народната песен "Първом първом".

Годежът бе озарен с 15-минутна заря, а тържеството бе прекратено за кратко от токов удар.

Докато всички се чудеха какво става и се опитваха да си светят с телефоните, ромската фолкдива Бони взе нещата в свои ръце и с помощта на няколко инструмента, за които не трябва електричество успя да върне градуса на купона.

Снимка: "Монитор"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря ,че ме информирахте за най-голямата *** сватба в бг.
54
5
 
18
 
! Отговори
Тайна преди 6 години
Само черна музика е имало,типично за тях......ама иначе сме ВИП.
53
7
 
29
 
! Отговори
Ллл преди 6 години
Резили , резили ама ги слушате !!!!! Навсякъде музиката им бучи из България !!!
52
2
 
13
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Резил, т.е. *** работа
51
2
 
29
 
! Отговори
торбалан преди 6 години
хубава работа ама....
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дфаХхаха, баси живота им:), на който съм бил завиждал, хахаха. Даже сто пъти благодарих на мама и тате, че не съм на място, като тяхното!!
49
8
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Показността и кича винаги са ме отблъсквали. Този годеж е определено кичозен и показен, това е ясно. Това, което не разбирам обаче е омразата, струяща от повечето коментари. Не тези двамата младежи са виновни за опростачаването на нацията. Освен това чалгаджийската им музика се слуша и това е факт.Такава музика слушат поне половината, ако не и повече от половината българи. Ами това не говори ли за манталитета на българина като цяло. Българина си е чалгар по душа и по култура в голяма степен!!!!!
48
1
 
26
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Абсолютно искрено питам, без да се заяждам с културната принадлежност на хората от видеото. Фики и семейтвото му турци ли бяха или роми, защото годежа ми изглежда като микс от двете.
47
10
 
3
 
! Отговори
дфа преди 6 години
Мразя чалгата, НО искрено се радвам на това събитие! Честито на младите, а на хейтърите БЪЛГАРИ... :) Сами си създадохте чалгата като не протестирахте с/у нея, а сега крещите, че не знам си кво и как! Дрън дрън!Докато тези си живеят вие си оставате мечтатели... Целувки! p.s. Гюлджан е голяма красавица!
46
6
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Господи, благодаря ти, че ми даде възможност да се родя и да прекарам детството си в оная българската БЪЛГАРИЯ на "лошия" социализъм !Тая евроатлантическа мангалия ми идва малко в повече ... :)
45
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сега никога не бях коментирал статии публикувани на сайта Ви, но тази абсурдна статия ме кара да Ви задам въпрос: ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???Кой въобще реши да направи статия за подобна дивотия (щях да напиша събитие, но това в никакъв случай не е събитие от моя гледна точка), още повече пък и толкова обширна, че и с клипове и половин дузина снимки?Честно, ще ме откажете да отварям сайта Ви с подобни безумни, абсурдни и най-вече безсмислени статии!
44
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Етнически турчин съм, но това и на мен ми идва в повече.
43
4
 
21
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Че, то кючеците в Бг гърмят навсякъде, бе!Всеки път когато се прибирам в Бг - веднъж на две години, заради голямото растояние - още от летището в София или Бургас пристигащитефса посрещани с музикално оформление - от типа на Чалга или кръшни Кючеци.По таксита и маршрутки пак кючеци и чалга!Рингтоновете на мобилните телефони на българите - чалга и кючеци, особенно на тинейджърите.Тъй, че хайде да не правим на интересни - чалга и кючеци гърмят из цяла Бг.Да не говорим за нощните заведения!
42
27
 
3
 
! Отговори
Осман Карадайь преди 6 години
Честит годеж Фикрет, който ти завижда бате да не вижда. Пожелавам ти да си живуркаш с Гюлжданчето векове на ред без да се разделяте напук на всички чеки....!
41
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA SA ISTINSKITE BALGARI.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 е отговор на 49.
39
2
 
15
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
Да ти е идвало на ум, че тези българки просто се забавляваха с биологичната единица, която се изживява като певец?Това, че въпросната биологична единица е правила циркове край обсерватория по случай съешаването си с друго подобно биологично образувание, всъщност не интересува никого. Освен ако човек не търси на какво да се посмее през свободното си време.
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива сватби обикновено завършват с масов бой в ромската махала.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа уааа туйй Фикиту лий Уааа??
36
2
 
29
 
! Отговори
Хех преди 6 години
И защо нас би трябвало да ни интересува как двама джномюсли си го слагат?