Красива, талантлива: Биляна – тийнейджърка №1 в света

Българката спечели конкурса Miss International Teen Princess 2017 в Тайланд
Обновена: 4 авг 2017 14:09 | 4 авг 2017 13:30,
63

Българка бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на конкурса Miss International Teen Princess 2017 в Тайланд.

16-годишната Биляна Лазарова смая публиката не само с красотата си, но и с изпълнение на баладата на Adele - "Someone like you".

Пред  Bulgaria ON AIR Биляна сподели, че когато е на сцената се чувства най-добре, а голямата ѝ любов, която я кара да се изявява пред публика, е музиката.

"Имах подозрения, че ще спечеля, но не защото съм самонадеяна или защото си мислех, че съм най-добрата, а защото се откроих с това, че аз бях единственото европейско момиче, с такива черти... Още първия ден победителката от миналата година, момиченце на 5-6 годинки, ми каза: "Ти изглеждаш като живо Барби". Когато чух името си, се почувствах горда и щастлива, но не и изненадана", разказа Биляна.

Всъщност този конкурс е последният за младото момиче. Сега Биляна гледа в бъдещето, а то е свързано с музика.

"На 10 август излиза новият ни сингъл с Кристо: "Сладко и солено". Това е един изключително позитивен и чист проект, без излишен вулгаризъм, без излишна простотия, във всичко е вложено много любов, много модерен проект. Мисля, че ще ни се получи, защото е правен с желание", увери Биляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повод а радости гордост с български деца, са медалите по математика и физика, които спечелиха едни умни И КРАСИВИ МЛАДЕЖИ, а не тази кифла.Такива има много и тя с нищо не е допринесла, за да изглежда по този начин, *** така си изглежда-гени.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенпоПенчо "мълчаливи,кротки,послушни,покоряващи се на мъжа" жени да искаш. Представям си, Коло ще си доволен, ако имаш дъщери, които станат *** на мъжете си. Много ще си щастлив за тях ...
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте - Да кажете, готвач номер 1, разбирам . Големи хора са, професионалисти са. Но тийн номер 1 ... А останалите ? Какво съобщение им пращате ? Какво е да си по добър тийнейджър от другия ? Има съревнование и там ли ?После семпудим, защо млади момичета се режат, гладуват и самоубиват.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай, не се научихте да казвате ЛТайУАндТаУАнтКолУЕда
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв "позитивен и чист проект", колега? Някой от такъв конкурс да е излязъл чист и позитивен? Тази вече е в каталозите за компаньонки. Това е единственият проект, който произтича от участия в такива конкурси. Слез на земята.
25
1
 
8
 
! Отговори
излишно преди 6 години
Тези конкурсчетА са глупости на търкалета.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA MOMICE IMA BADESHTE SAMO V CALGATA.
23
4
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 6 години
Направи ли си труда да прочетеш целия материал?
22
8
 
11
 
! Отговори
Не ви ли е срам ... преди 6 години
Името на страната ни се е чуло във връзка с нещо хубаво - "красива и талантлива",изпълнила романтична балада, а не чалгарски кючек.Плановете й са свързани с "позитивен и чист проект", без вулгарности простотия.Неразбираем е мазохизмът на част от сънародниците ни - да оплюват народа си. Да не говорим пък за онези, които бленуват за някакви българки, "покорни на мъжете си" - чети повече историческа книжнина байно, да ти стане ясно мястото на българката в историята и икономиката през вековете!
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление такива са новите ценности на българите ...
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Дори Сузанита с цялата и простотия си има излъчване на дете. А тази..... гнус....
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учудвам се, че още има хора да се захласват по подобни конкурси за силно употребявани държанки и девойки с не особено голям умствен багаж да се стремят да участват. По-долнопробна история не може да има.
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази няма нищо детско. Не говорим за трудовия и стаж с който сигурно бие и 50 годишни. Говорим аз излъчването. Държи високомерно нагло,като по-висше същество попаднало сред аборигени.Освен това е погледа и цялостното и излъчване има нещо гнусно,неприятно,като на 50 годишна мадам, която толкова са я.... ,че цинзима и липсата на елементарен морал са я изпълнили до края
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Страхил Народа вкл и журналята масово изпростяха. Като чуят някоя нова думичка я повтарят като папагали.Проект е готина и звучна-заради "Р"-то,така че върви за всяка ситуация и придава тежест на употребяващия е.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До azЕдинствената разлика е,че водещата е по-амортизирана, а онова там е по-крехко месо.Което е нормално предвид разликата във възрастта.
15
0
 
11
 
! Отговори
Eхоооо преди 6 години
Тази е първа защото Сузанита не участва
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес не ми се слуша квачене от кокошки.Каза ли нещо за световния мир,децата в сомалия или застрашените коали?
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търгът с явно наддаване е открит :- Кой каза почивка на Малдивите -Подредено на господина производство 1950 г
12
1
 
15
 
! Отговори
Кондю преди 6 години
Всичките измислени конкурси - Тайланд или Китай . Пък българските онлайн медии ги публикуват само за да се генерира трафик
11
2
 
23
 
! Отговори
az преди 6 години
водещата е по-красива+1