Драма – голяма! Смъкна се силиконовата гръд на Дебора

Фолкпевицата имала сцепен мускул, наложило се да го шият
7 авг 2017 12:45, Петя Славова
39
Драма – голяма! Смъкна се силиконовата гръд на Дебора
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Дебора се оплака, че силиконът й паднал. Изкуствената й гърда се смъкнала с десетина сантиметра и изпълнителката била приета спешно в болница.

"Един ден се събудих и буквално си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надоли и се уплаших, че може да се е спукал. В онези моменти си мислех всякакви лоши неща и се молех да не се е случило нещо страшно", разказа Дебора пред "България днес".

Тя ведната отишла в "Пирогов", където я прегледали. Там я успокоили, че положението не е толкова драматично, но все пак й препоръчали да отиде при лекаря, който й е поставял имплантите.

При него станало ясно, че трябва да й бъде направена хирургическа интервенция."Оказа се, че имам сцепен мускул и се наложи да ми направят разрез, за да го зашият.

След операцията се наложи да остана 3 дни в болница, докато се възстановя напълно", обяснява Дебора, която призна, че вече се чувства далеч по-добре.

Фолкпевицата не изключва възможността физическият тормоз от бившия й приятел да е причината за проблемите с бюста.

Изпълнителката направи преди време шокираща изповед как е била пребивана системно, като в същото време е преживявала и психически тормоз.

Затова и Дебора предполага, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: силиконов бюстдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.