Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части

Пищният модел по бански в секси фотосесия
11 авг 2017 21:21, Петя Славова
47
Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части
Снимка: Instagram


Пищният модел Ашли Греъм отново показа форми като показа завидната си фигура в бански. Манекенката участва в непринудена фотосесия, която сподели на страницата си в Instagram.

Кадрите са част от кампанията "Бански за всички“.

29-годишната брюнетка се вмъкна в закачливи черни бикини, използвайки гъвкавостта на тялото си да съблазнява и украсявайки го с бижу на "Adventuress Kiev".

Вижте я в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: банскиАшли Греъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
6
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Минаващ,вярно е че има различни метаболизми, НО обикновено в "целите родове" хранителните навици са вредни и се унаследяват такива - вредни. Иначе - да! Почти може всички да сме слаби и изваяни - достатъчно е да погледаш снимки от началото на 20-ти век, та чак до почти края му - единици са пълните хора и то обикновено с някакъв много сериозен здравословен проблем!
19
7
 
8
 
! Отговори
Една преди 6 години
Още по-Аноминма,И искаш да кажеш, че имаш подвижността, която има човек с нормални килограми...ами не съм съгласна - просто не е възможно. Чисто технически пречат натрупванията и ограничават голяма част от движенията. Може и да ходиш много (щото за това се искат наистина много килограми, за да се ограничи), но не можеш да се наведеш до степента, до която би могла без килограмите - губиш от пластичността си полека лека и това е вредно! НЕ трябва да се рекламира нещо, което е вредно!
18
3
 
9
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Добре де, може ли всички да са слаби и изваяни?! Не, разбира се. Да сте чували за гени? Има цели родове, които просто са си по-закръглени. Знам го от опит. И малко да ядат, било то и здравословно, пак са закръглени. Всичко е до метаболизъм. Моя колежка все повтаряше: "Цял живот съм гладна и дебела".
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е абсолютна кампания на фармацевтиката. САЩ са на първо място по диабет сред децата, и се стараят да поддържат тази си позиция. Диабетик ли си от дете, това е цял жовот спонсорство към фармацевтичните компании. Всеки диабетик е златна кокошка. Отвратително е, но е факт.
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аххх значи "свинe майки" е кодирано.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи епитетът пищен, може да го замените с дебел. И стига лансирахте тея *** майки.
14
3
 
6
 
! Отговори
Още по-Аноминма преди 6 години
До EdnaДевойко, да Ви кажа, че и аз съм с 30 кг над нормата, ама стига с тия глупости с рискове за здравето.Изследвам се всяка година. Не пуша, не пия и работата ми часове на крак и в движение. А сума "слаби" лежат на тая кълка, пушейки и пиейки. Фигурата, може да е фактор, но не определящ. Малко хора(неспортисти) могат да ми смогнат на скоростта и разстоянието, които могат да изминат с мен, без да се размрънкат. Целувки.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е, това определени не е нейният модел бански. отвратително е. определено с друг би постигнала желания ефект и демонстрираното самочувствие.
12
4
 
12
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
едно време това се наричаше затлъстяване 2-ра степен и лекарите диспансеризираха когато тази свинчуга стане на 40 диагнозите и ще заемат 2 листа в картона и едва ли ще доживее до 55 ако продължава да се тъпче така
11
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много си е хубаво мацето.
10
8
 
20
 
! Отговори
Дуло преди 6 години
Защо се опитвате да набивате в главите на децата,че да си дебел е ок...Що за безумие???А после пандемия от затльстяване!Децата ни растат с мисьлта,че да изглеждаш така е супер,важното е да имаш самочувствие,пьк здравето кучета го яли...Срамота!!!
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Толерирт я такива като "днес.бг".
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам кой я толерира, защо й се радват...Нейното състояние нито е красиво, нито е здравословно, нито е лицеприятно... разбирам, че всякакви извращение има, но моля ви - спрете да ги показвате. Чрез показването - толерирате. А какво толерирате? Поколение шопари, които ще умрат на 30 от инфаркт, рухвайки под собствените си мазнини?!?
7
6
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Спасете кита!
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е недостатък! Жените дават маса пари за задни части и гърди.Това са предимствата на всяка жена.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горе долу..се доближава до фенката си Николета.
4
9
 
10
 
! Отговори
Edna преди 6 години
Защото без да искам подслушах разговора на две девойки, и едната разправяше, че яде поне по 4 сандвича на ден и поне по две порции пържени картофи да се докарала да прилича точно на Ашлито, а си бяха съвсем нормални момичета - в нормата с килограмите. Това ме ужаси!
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в нейният хабитат свините са болшинство.
2
12
 
11
 
! Отговори
Edna преди 6 години
Анонимке, аз в тялото съм малко по-добре от Ашлито и имам 34 излишни килограма. Това е това много над нормата, че е страшно - рискът за здравето е огромен...като се почне от разширени вени, болки в ставите, мускулите, та се стигне до опасността от инфаркт, диабет и т.н. НЕ е редно това да се рекламира и без това е трудно със съвременния стрес, застоял живот и некачествена храна, но хората трябва да се борят! А не да им се създават подобни "идеали", които ще ги направят болни и нещастни!
1
10
 
17
 
! Отговори
анонимка преди 6 години
ВИе сте ***!Не е кампания, това е собствената й марка бански. Жената е страхотен бизнесмен, недостатъка си го превръща в истинско предимство и печели страшно добре от това. А ако имам *** като нея и пия мохито в Барбадос... 'ич ми не е за жалки хейтъри от голно нанадолнище :D