Кайли Дженър с огърлица за 60 000 долара

Подарък е от Травис Скот за 20-ия й рожден ден
13 авг 2017 15:42, Петя Славова
7
Кайли Дженър с огърлица за 60 000 долара
Снимка: Instagram

Рапърът Травис Скот подари на Кайли Дженър диамантена огърлица за 60 000 долара по повод 20-ия й рожден ден, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита "Butterfly Effect" купил огърлицата от бижутера Елиот Авиан преди две седмици, за да я подари на брюнетката във връзка с рождения й ден. Според сайта за знаменитости TMZ.com, огърлицата е украсена с 28-каратови диаманти.

Вестта идва, след като Кайли настоя, че не иска да получи луксозни подаръци за рождения си ден. "Обикновено на всеки свой рожден ден тръгвам на път - сподели телевизионната знаменитост. - Доставя ми удоволствие да направя нещо специално, пише БТА.

Този път искам да бъда заобиколена от семейството си и приятели. Не желая да получа щедри подаръци. Може би имам нужда от кутия за бижута, от нещо, в което да съхранявам бижутата си. Не се нуждая от нищо друго. На рождения си ден се занимавам с благотворителност. Харесвам сантименталните неща.

Що се отнася до материалните, ако се нуждая от нещо, си го набавям сама. Всъщност не ми допада, когато хора купуват нещо за мен."

Наскоро стана ясно, че семейството й одобрява връзката й с Травис. "Кайли и Травис са чудесна двойка - заяви източник, цитиран от сп. "Пийпъл". - Връзката им е съвсем различна в сравнение с тази между Кайли и Тайга. С Травис няма никакви драми. Той е страхотен - отнася се с голямо уважение и любов към Кайли. Тя е много щастлива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
21
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Искам я само по тази огърлица в леглото до мен. Ама за жалост не съм черен рападжия :)))
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой знае ли как мирише в клозета, след като е била по голяма нужда?
3
3
 
24
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Нали сте състрадателни и либерални, защо по-добре не помогнахте на някое болно дете.Редакцията никой не чете тези тъпотии.Сложете поне обява за платена статия, може от американското посолство пак да ви отпуснат някой долар.
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз пък си купих от левчетоключодържател за 1,50 леваама жена ми не знае
1
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато децата гладуват в африка, тя се кичи като клоун с ненужно скъпи ***,може би защото самата тя е боккклук