Кои са най-сексапилните и най-красиви мъже сред звездите?

Защо Райън Гослинг е великолепен, а Маколи Кълкин не съвсем?
14 авг 2017 23:00,
5
Кои са най-сексапилните и най-красиви мъже сред звездите?
Източник: Reuters, архив

Години наред изследователите се опитват да разберат защо един човек се смята за по-привлекателен от друг. 

За да се обясни защо има общ консенсус, че Райън Гослинг е великолепен, докато Маколи Кълкин не съвсем, се използва един метод - гръцкият златен коефициент на красотата Фи. Той е познат от хиляди години и се смята за тайният източник на съвършенство и сексапил. 

Като използват цифрово картографиране на лицето, в комбинация с гръцкото златно съотношение Фи, учените са успели да определят кой има най-красивото лице и кои са най-сексапилните мъжете в света.

Последният експеримент бе извършен от д-р Юлиан Де Силва, който обяви, че Джордж Клуни е най-красивият мъж на планетата.

Методът работи като измерва 12 важни маркера на лицето, които включват брадичката, челото, веждите, очите, носа, устните и самата форма на лицето. След това към тези резултати се прибавя и гръцкото златно съотношение, което е 1,618 и така се стига до заключението, че това е най-красивото мъжко лице.

По този начин изследователите определят кои са най-красивите и сексапилни мъже сред знаменитостите. Някои от тях обаче печелят наградата за някои определени черти на лицето.

Райън Гослинг например има най-красивият нос, докато Хари Стийлс е на първо място за най-добри очи и брадичка. Дейвид Бекъм, от друга страна, има най-красивата форма на лицето.

В галерията на Tialoto.bg може да видите кои са най-красивите мъже сред знаменитостите според науката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вкусове различни. Видях Ронан Парк. Съжалявам, за мен е с груби черти. И като стайлинг съвсем не ми допада, след някоя-друга година и той ще намира снимките си за смешни. Става за плакат в мексикански стил или соцреализъм.От предложената галерия също никой не ми задържа вниманието. Изражението на някои за мен е направо противно.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНищо особено. Бозаво и невзрачно момченце с маймунски черти. Ако разгледаш профила му и си представиш шимпанзе добре ще пасне.Луничките също не са част от представата за идеал на хората. Очите също не са красиви.
1
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които са изброени тук, за нищо не стават. Знаете ли за Ронан Парк?! Ronan Parke певец UK. 19 год. Кликнете в гугъл да видите за каква красота става въпрос!!!! Младият Ди Каприо пасти да яде. Ронан е ослепителен ,чак не се издържа :(( и има най - лъчезарната усмивка! Ако някой си спомня онова сладко 12 годишно русо ангелче което шашна журито на Британия има талант с гласа си 2011 г.... Е сега е вече 19 год. млад мъж и прилича на фотомодел. Честно, аз по - красиви и съвършени черти от неговите не съм виждала. Пък и е много скромен,добре възпитан и интелигентен, браво на майка му че го опа