След Мария Гущеров си намери нова опашка – плеймейтка

Светлана Василева топли чаршафите на бизнесмена
Обновена: 18 авг 2017 17:51 | 18 авг 2017 16:07, Александър Попов
57
След Мария Гущеров си намери нова опашка – плеймейтка
Василева с Азис и Гущеров. Снимка: Facebook

Бизнесменът Християн Гущеров, който се раздели с фолкпевицата Мария след двегодишен брак, вече има нова тръпка. Светлана Василева се намести в неговото ложе и самата тя потвърди, че вече топли чарпшафите му.

"Да, с Християн Гущеров сме заедно! Двойка сме от 3 седмици и вече живеем заедно в дома му", заяви тя пред "България днес".

"Запознах се с Християн, след като се раздели с фолкпевицата Мария. Така че няма нищо вярно в обвиненията, че съм я използвала, за да стигна до него. Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка, с която пожелае. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая", разказа Светлана.

Плеймейтката призна, че с Мария не поддържат в момента никакви отношения. Василева отговори и на обвиненията, че Гущеров я използва само за забавления и няма сериозни намерения към нея.

"Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка, щяхме сега да живеем заедно? Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова - след това спират да се виждат с нея. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора", добави блондинката.

"Той е достатъчно умен човек, за да прецени поведението ми и да ме приеме в дома си. Чувствам се много щастлива и харесвана жена в неговата компания. Той е интелигентен и възпитан мъж, който знае как да направи една жена щастлива. Мисля, че и самият той е щастлив. А относно хората, които пишат лъжи по мой адрес, мога им кажа, че вече се изтъркаха и никой не вярва на глупостите им", добави Василева.

Тя изрази надежда връзката им да продължи дълго, защото се чувствали добре заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Добре" че дъртия варан е куфарен милионер та му купува чагаропитечки(Алисия,Малина,Мара Отварачката) че "умния и интелегентен" синковец щеше да си умре девствен.А пък това е поредно пластмасово недоразумение което ще се възползва от откраднатите народни пари,е и варана ще се облажи както от всички предишни.
40
0
 
11
 
! Отговори
Съдия преди 6 години
Животни, живота не е само кой да ти го навре в умирисината п.тка. ***.и и самозабравени ***.
39
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мани,мани ,каква новина...в захлас съм.
38
4
 
26
 
! Отговори
Свети Николай преди 6 години
Порноактьорът Гущеров може да си откъсне оная работа и ще му порасне нова. Това му е коронният номер на човека - примамва некакви миски, кифли и фолкини с мърдащия израстък, те го захапват, той си го откъсва, и докато златотърсачките още хищно ръфат и джвакат мърдащия воблер, стария хитър Гущер вече си намира нова мрянка. Е, Мария си беше дърта скумрия, ама рептилът нахитря.
37
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той намира ли ги, или ги поръчва. Второто ми се вижда по вероятно
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя определено си пада по силикон. Сбъркана работа.
35
0
 
14
 
! Отговори
Reptil преди 6 години
Погледнете и Инстаграма и преценете сами дали са изтъркани слуховете по нейн адрес.Прилича на рекламна страница за карачки.Рекламира себе си като секс"кукла".
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гонзовица пак се проявява.Тоз ипък-от трън та на глог.
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази прилича на изрусена "маслина".
32
0
 
32
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Посмях се от сърце и на статията, и на коментарите! Абсолютно подкрепям повечето коментари.За Гущеров, ясно - от трън та на глог. Богатството ще го остави без семейство, за което после ще съжалява. Баба казваше: "Парите развалят човека". Не разбрах само Азис като какъв се явява в случая? Да не би групов... Оооо, нееее!
31
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв бизнесмен е тая лоена торба ? Добре че е баща му, та да му дава от крадените милиони, иначе щеше да си яде ярма цял живот.
30
0
 
29
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
Българският "бизнесмен" се фука с много пари(крадени)но купува стока 16 употреба.Та и гущерчетО така.
29
0
 
29
 
! Отговори
135 преди 6 години
Моля ви, не ги показвайте тия, защо им правите реклама на тези б.е.з.м.о.з.ъ.ч.н.н.и същества. Това е грозна гледка.
28
2
 
8
 
! Отговори
afanasi преди 6 години
hubava rabota no ganiovska
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоя брадатия? Не са ли му казали че не е достатъчно да си пуснеш брада за да приличаш на Захари Стоянов или на Христо Ботев? Трябва и акъл.
26
0
 
25
 
! Отговори
Мъск Визионера преди 6 години
Такива двойки карат Сороз и Меркел да се чувстват горди и доволни от добре свършената работа по опростачване и занижаване на интелекта на населението на планетата. Скоро ще сме "Планетата на майймуните". И Гущерите.
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Въпрос на вкус!",казало магарето и си облизало оная работа.
24
0
 
4
 
! Отговори
учител преди 6 години
До Анонимен 13 Не се прави на мнаго сведущ по българската граматика ,защото ти имаш в твоето изречение ТРИ грешки! Първата- думата ЗАПЕТАИТЕ не се пише с Й ,защото ударението не пада на тази буква!Втората прец частицата иначе НЕ се пише никога запетая ,както например пред като! Третата думата ЦЕНЗОР НЯМА формата цензурист- пише се цензура или цензор! Прочети си граматиката от 5,6 или 7 клас.
23
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя щом с пари такива взема...Без пари си ходи с девствен мустак :))) Баххти гадното.
22
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М-даааа!!Блага пара,железни крака отваря!!!