Накъде из нощна София без Елица Попова

Не е нужно да си лъскав, за да правиш впечатление
19 авг 2017 16:47, Екип на Tialoto.bg
13
Накъде из нощна София без Елица Попова
Снимка: Личен архив

Елица е сред най-познатите лица на нощна София. И не само, защото впечатлява с екстравагантната си визия, но и защото е лицето на култовото заведение "Ялта".

Именно тя решава кой ще бъде гост на дискотеката и кой не. А това неминуемо води до различни емоционални реакции от страна на клиентите. В интервю за сп. Story Елица разкрива как от клиент на заведението, преди около 17 години, се е превърнала в част от екипа и е категорична, че всеки нощен клуб трябва да има фейсконтрол "тъй като живеем в доста интересни времена и хората са различни".

"Рискът да попаднеш на неподходящо място с неприятни хора и кофти музика за теб е голям. Поради тази причина по-добре някой, който те посреща на входа и може да прецени манталитета ти, да ти спести неприятности. За съжаление, не всички го разбират", споделя мнението си Елица и добавя, че за мнозина тази длъжност дори не е професия.

"Фейсконтролът не е поставен на входа, за да се заяжда с гостите и не е зло куче пазач. Това е човек, познаващ нощния живот, атмосферата в клуба и по-голямата част от посетителите. Той е там, за да те прецени и евентуално да те предразположи.

Колкото и неприятно да е това, някой път трябва да бъдеш оценен, за да прекараш вечерта някъде", казва Елица, която от няколко месеца вече е и майка, но не смята да се откаже от любимата си работа, която започва да упражнява още по времето на култовия за нощна София "Спартакус".

"Легенда… по-младите могат само да съжаляват, че нямат шанса да го посетят. Няма подобен вариант в момента. Мнозина от артистичния и политическия елит не излизаха оттам, бяха разкрепостени, защото почти всичко в държавата ни дотогава беше забранено”.

Вижте още за елица Попова в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: СофияЕлица Попова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо, ако ми седи на входа и го видя сигурно ще се откажа да влизам. Аз си падам по красивите неща, този таласъм не ми е по вкуса. Поне тук не липсват хубави жени и мъже, нема нужда от травестити.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАк е стиснала устни -ич не пибул!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елица ,заповядай в село Брод !!
3
0
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
някой, който те посреща на входа и може да прецени манталитета ти,...............ама тя преценявала МАНТАЛИТЕТА им !
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, глупости и пак глупости. За това има други клубове където не те занимават с глупости - плащаш (евентуално ако има вход), влизаш, купонясваш, излизаш. Никой не те преценява, никой не те занимава с глупости още от входа. Щом си решил да отидеш някъде значи си наясно каква музика ще слушаш.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разгледах профила на въпросното заведение "цени 20 - 40 лв на човек" това пак според дали си се харесал на фейсконтрола ли е? :)