Как си гледат децата? Триковете на звездните майки

Знаменитости разкриха как държат децата си под контрол
24 авг 2017 22:02, Петя Славова
3
Как си гледат децата? Триковете на звездните майки
Снимка: Splash

От страниците на модните списания и от екрана те изглеждат недостижими, перфектни и будят завист и възхищение. Но истината е, че известните актриси, модели и певици са просто жени, съпруги и майки като всички останали. И когато става въпрос за отглеждане на децата им, се сблъскват със същите предизвикателства като останалите родители по света, дори да имат много пари, бавачки и екстри.

Как се справят със своите мъници, разкриват 6 популярни дами:

Криси Тейгън

"Къпането е толкова сладко,че сърцето ми се свива", написа преди време моделът Криси Тейгън в Инстаграм като постна снимка на дъщеричката си Луна. Бебокът изглежда се забавлява във ваната, а тайната на Криси се крие в одеалцето, което поставя във водата, така че малката да не се докосва до твърдата повърхност, Според нея това й създава фалшивото усещане, че си е в леглото на меко и тя не плаче.

Кристен Бел

Чаровната актриса сподели в мрежата как се справят с разместващия се памперс, когато е на път. За да не се изхлузва, докато палавият ѝ син щурмува частния самолет, звездата го стяга с ластик.

Ким Кардашиян

Ким призна в шоуто на Елън ДеДженеръс, че ѝ е трудно да кърми сина си Сейнт, тъй като дъщеря ѝ Норт ревнувала. Брюнетката решава проблема като слага кутия от мляко със сламка в сутиена си и се преструва, че кърми и дъщеря си.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко, че децата се ни разглезени,разгащени и без уважение към по-възрасните, ами сега рекламирайте леки жени, като Ким със заден парцел с размерите на Тексас.