Кавал свири горе-доле, Лейди Гага полетя към небесата

Певицата пусна видео с българска народна песен в Instagram
Обновена: 24 авг 2017 12:25 | 24 авг 2017 12:25, Александър Попов
10

 

 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

 

Лейди Гага пусна кратко видео в Instagram, което предизвика много интерес и догадки сред феновете. Още по-любопитното е, че ексцентричната певица се издига в небесата на фона на българска народна песен.

Използваните мотиви са от "Кавал свири", а Гага единствено е сложила хаштага #GagaFiveFootTwo.

Предполага се, че това е опит за тийзър към едноименния биографичен документален филм Five Foot Two, който ще бъде излъчен по HBO.

Лейди Гага се докосна до българския фолклор преди пет години. През 2012 година тя изнесе концерт в пика на своята слава в "Арена Армеец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Лейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
evavlad преди 6 години
Защо при мен е без звук ? :)
6
0
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До До 5Едва ли трябваше да му отговаряш?Дали те дразни или не приемаш някои неща от нейната визия не може да не приемем,че музиката и песните,които прави са много добри,а тя прави много от нещата сама,,,понял,,може би?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А такса "свободен стол" има ли?
4
6
 
1
 
! Отговори
И.Д. преди 6 години
Ако лейди Гага не е обявила, че използва българска народна песен при катапултирането й по време на нейното шоу, трябва да се сепнат навреме държавните органи, за да изискат полагаема сума за неразрешено ползване на тази музика. Ако още няма такава институция, която да следи за опазването на българския фолклор, трябва да се създаде незабавно. В Германия GEMA следи да не се ползва чужда музика без заплащане.
3
1
 
17
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Лейди Гага е известна с това, че има фенове от всяка възрастова група.. Сам можеш да намериш в гугъл хор над 70-80 с нейни тениски, запътили се на концерта. Във форум страшно много хора са възхитени от гласовете и коментираха песентанаправиха дори сравнение с българската песен използвана във филма Зина.И всички откликнаха много позитивно към песента. Вашето мнение е невалидно.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефани този път ме уби!!! Не знаех че има толкова мащабни познания за музиката , сигурно са й казали че българският фолклор е посветен на космоса :))) Ама това е момент от Супербоула в Щатите, когато е била катапултирана нагоре към сцената, само че на забавен каданс! Така че не лети към небето.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кавал пуща вОда на поляна,лейди Гага гледа го засмяна :))