Джей Ло – невероятно секси в Лас Вегас

Латино дивата участва в стилна и секси фотосесия
27 авг 2017 09:23, Криси Табачка
12
Джей Ло – невероятно секси в Лас Вегас
Снимка: Paper Magazine

Септември идва с много и все страхотни корици на световните списания, които ни пренасят в началото на новия сезон и то по много пищен начин.

От Paper magazine имат един по-специален проект – четири издания с едни от най-известните изпълнители, посветени на любовта и красотата на Лас Вегас.

Дженифър Лопес е свързана с Лас Вегас заради шоуто си All I Have. Тя споделя, че за нея това е най-секси градът в света и ако се чудите – тя е една от причините за това.

48-годишната певицата никога не е изглеждала толкова добре, докато танцува, пее и се закача с публиката. Тя носи сценични тоалети на модни къщи като Balmain и Versace и дори не усеща умора по време на 90-минутното си изпълнения.

Цялата фотосесия както и корицата представят Дженифър Лопес в пищна светлина за нейната същност – дива!

В интервюто тя споделя за децата, за тренировките, за ежедневието и за кариерата си, а страхотната фотосесия можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Обективен :) преди 6 години
Дърта и дебелогъза-факт! Останалото е лъжа и илюзия!
7
2
 
7
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Нищо, ама нищо не е останало от специфичния й чар, който привличаше преди години без да полага кой знае какви усилия или да се цапоti с 3 кг. грим. А сега, вижте я. Ако ми покажат снимките, без да знам, че това е Джей Ло, няма да я позная. ЕГН-то не прощава на никой. А, да: И въобще не й отиват русите оттенъци. Жалко, а беше такава красавица. Този грим й скрива красотата и чара, не го ли вижда?!
6
2
 
2
 
! Отговори
Марк Антъни преди 6 години
*** латино ***.....
5
0
 
4
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
В сайта куора я бяха описали като най-надменната 'звезда' - стои до теб и дава инструкции на асистенката си, която ги повтаря на теб, защото за Джей Ло било унизително да говори директно с обикновен човек.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цирк "Добрич".
3
1
 
6
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Кой какво прави порториканката си е все "секси", т.е осовно си показва зад....ка. Не че е лошо ама чак при всяко показване да ни уведомяват е малко прекалено.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пози, танци, песнички, ритми и милиони.(в зелено)
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само че трябва да я снимат само от кръста нагоре, че надолу не се събира в обектива.