Дъщерята на Сираков се раздели с порноактьора Алекс

Брюнетката успя да раздели Ломски със съпругата му Еделвайс
28 авг 2017 20:23, Александър Попов
33
Дъщерята на Сираков се раздели с порноактьора Алекс
Снимка: Facebook

Слуховете, че Славея Сиракова се е разделила с порноактьора Цветан (с артистичен псевдоним Алекс Ломски) се потвърдиха и от първо лице.

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева призна, че отново е сама. Още преди два месеца тя изтри общите им снимки в социалните мрежи, но до този момент не бе коментирала разлъката им. 

"Ще бъда максимално кратка и ясна. Никой никого не е зарязвал и ако трябва да съм честна, истината е, че цъфтях и по време на връзката си с Цветан (на когото очевидно не знаете и името), а даже и след нея!

Имаше романс, имаше любов, имаше страст... От всичко по много през това време. Запазихме добри отношения, а на него като един изключително харесван мъж от сърце му желая да срещне момиче, което да го подкрепя и да го кара да се чувства уверен и щастлив. Да създаде семейство и деца, защото не е късно да започнеш регенерация и на духовно ниво", заяви Славея.

Брюнетката успя да раздели Ломски със съпругата му Еделвайс, която е звезда от филми за възрастни. Връзката им трая обаче само няколко месеца, а Цветан вече е акостирал при бившата си в Италия.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари