Ким Кардашян се превърна в Жаклин Кенеди

Риалити звездата коментира кариерата си
29 авг 2017 18:30, Петя Славова
7
Ким Кардашян се превърна в Жаклин Кенеди
Снимка: Interview

Ким Кардашян и нейната 4-годишна дъщеря Норт взеха участие в съвместна фотосесия за сп. Interview. 36-годишната светска дива позира в образа на Жаклин Кенеди.

В интервю тя разказва за своето всекидневие, както и за възпитанието на децата ѝ с Кание Уест. Двамата имат и син Сейнт. Също така Ким споделя и как защитава личното си пространство.

"Обикновено, ако няма камери, ставам рано – около 6 часа. Старая се да поработя преди да се събудят децата. След това закусваме всички заедно, включително и мъжът ми. Следя у нас да има хубава храна, всичко да е нормално, колкото може. След това отивам да работя."

Кардашян добавя, че в работния ѝ кабинет има множество плочи с различни записи, както и около 15 парфюма, около двеста различни бански и общо 300 козметични продукта, които използва за бъдещите си проекти.
Между работния процес, Ким намира време да се грижи и за децата. Взима сина си от музикално училище, води дъщеря си на езда. Покрай децата тя много се променила.

"Гледам някои от ранните епизоди на „Животът на семейство Кардашян“ и си мисля: „Не мога да повярвам какво правят тези“. Имам предвид срещите със случайни мъже, когато ние със сестрите ми бяхме свободни. Сега нашият живот е друг – снимаме, но следим какво се говори. Всяка от нас има свои граници. Никога не говоря за това какво се случва между мен и съпруга ми. А ако говоря, то е само моята гледна точка, моята история".

Ким споделя, че за нея Кание е главен съветник що се отнася до нейната марка, до собствения ѝ образ и живота. Ролята на агент изпълнява сама. "Мога да съм публицист", отсича Ким и си припомня как е започнало семейното шоу.

"Исках да направя шоу, за да покажа нашия магазин за дрехи. Говорих със сестрите си да участваме. Те изобщо не искаха... Много съм щастлива от това, как се случиха нещата. Който и да погледне назад ще си помисли, че след десет години ще си почина, но аз не мога."

А на въпроса как се отнася към коментарите че няма талант, тя отговаря: "Като слушам, че нямам талант искам да кажа: "Ок, проявете малко уважение. Ако нямам талант, как се прави такава кариера?", отсича Кардашян.

Вижте нея и дъщеря ѝ в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не може да се превърне в нищо. Във всичко останало я превръщат медиите. КОлкото повече се опитвам да избия такива жалки създания от съзнанието си като например да чета нещо което наистина си заслужава толкова повече се появяват под всякаква форма и образ
5
0
 
7
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
*** сто процента си е платила, за тази фотосесия, предаването не й е гледано, и се чуди каква простотия да направи. Тая трябва да я забранят със закон
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяла жабата че коня вдига крак да го подковават и тя вдигнала крак...та и Ким Дебелодирникова така.
3
0
 
7
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Жалка имитация
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сравняваш Ким с Жаклин е като да сравняваш слоница с кошута.
1
0
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Една *** тръгнала да се прави на човек на които и на нокътя не може да стъпи. Толкова е проста.