Никол мечтае за семейство до 5 години. А Гришо готов ли е?

Певицата разказва за плановете си, за болестта в миналото
30 авг 2017 19:45, Петя Славова
11
Никол мечтае за семейство до 5 години. А Гришо готов ли е?
Снимка: Cosmopolitan

Никол Шерцингер се снима за октомврийския брой на Cosmopolitan. Тя е и съдия в X-Factor. Никол невинаги е била толкова уверена в себе си.

Пред изданието брюнетката припомня как се е борила с булимията си в тийнейджърска възраст. "Сега вече приемам тялото си“, казва пред изданието Никол.

"Винаги съм била много критична към себе си от ранна възраст и когато бях на 14 години, започнах да бягам. Излизах навън посред нощ да бягам, защото мислех, че трябва да съм по-тънка и бедрата ми да изглеждат по точно определен начин“, спомня си тя.

Никол разказва, че дори докато е била в Pussycat Dolls още не се е била разделила с болестта, но пък славата не ѝ е позволила да си признае.

Певицата споделя, че когато е имала много фенове се е срамувала да говори за проблема си. „Но щом веднъж казах истината, видях на колко хора мога да помогна.“, заявява тя.

Точно като обикновените хора и Никол признава, че има своите възходи и падения, когато става дума за нейната фигура. Затова пък начинът да се справи с проблемите в теглото е фитнесът.

"Понякога се събуждам в "локва“ от бисквити и чипс“, разказва с шега Шерцингер и допълва, че ѝ харесва да се поизпоти. "Това ми връща тонуса и концентрацията“, категорична е тя.

Половинката на Григор Димитров коментира и личния си живот, като отбеляза, че много й се иска до пет години да има семейство.

Вижте Никол в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами именно,на жените на 50 им се раждат внучета, тя на 44 тепърва майка.И кво детето като е на 10 тя ще е на 54-55....това нормално ли е според вас?Както и да изглежда, годините са си години, и за всяко нещо си има време и възраст.Както не е нормално да се ражда на по 13-14, така пък и другата крайност.
3
1
 
9
 
! Отговори
дедо преди 6 години
Поживей си до 90, момиче, после ще му мислиш.Съжалявам, дами, но ако на 30 нямате деца и не опитвате да имате, вече закъснявате.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никол сега е на 39, т.е. иска докато стане на 44 години да има семейство. Струва ми се позакъсняла, но по-добре късно, отколкото никога.
1
1
 
5
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Нищо чудно и ти да родиш скоро,Фънки Мънки ;-)