Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!

17-годишният Георги бил навън с приятели, около 22:30 ч.
5 сеп 2017 09:45,
104
Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!
Кали със сина си Георги. Снимка: Facebook

Най-големият син на фолкпевицата Кали - Георги, е бил арестуван, защото е навън с приятели след 22 ч. На 17-годишния младеж е бил съставен акт и след това е бил освободен от патрулиращите полицаи.

"Случаят е много нелеп! Моят син се разхожда лятно време около 22:30 ч. по софийските улици. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 ч. сутринта чертаят линии и шмъркат. Няма кой да ги контролира. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям!", коментира емоционално пред "България Днес" Кали.

Изпълнителката е силно възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкциите ги отнасят хора без сериозни провинения.

"Където има концентрирани полицаи, гледат да събират пари по най-бруталния и тъпанарски начин. Така пълнят държавната хазна. Или ще има ред и закон в тази държава, или ще оставят хора да дишат свободно", каза още фолкпевицата.

Кали за разказа за друга любопитна нейна среща с полицията, която описва като изключително нелепа.

"Една вечер се прибирам от участие и е 4 ч. сутринта. Трябва да мина буквално 3 м по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, че съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 м да въртя в целия квартал? Това е ли най-голямото нарушение на света", ядосва се изпълнителката.

Тя пресъздаде диалога, който провела с униформените:

- Какъв е проблемът?
- Ами, ти си в нарушение.
- А какво точно ви наруших?
- Еми, ако излезе някое дете.
- Вие сериозни ли сте? В 4 ч. сутринта да има дете на улицата? Някъде някой в този час кара мъртвопиян и ще убие човек. Някъде някой изнасилва друг човек. А вие се занимавате с мен.

Кали е категорична, че подобни случки са й дошли в повече и иска да има някаква радикална промяна.

"САЩ е полицейска държава, но трябва да сме като тях. Да се оправят първо проблемите с истински сериозните неща, а след това да се дерат хората за дреболии", предлага изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
46
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Като е в нарушение да си плаща! Чак и статия написали, че някоя си чалга певица не искала да си плати нарушенията.
72
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали, Кали...срам, че си си сложила за прякор името на една богиня, метафора за нещо доста по-дълбоко от плиткия ти мозък, с която нямаш нищо общо...
71
3
 
33
 
! Отговори
Майко мила преди 6 години
Тая пък за каква се все? Повече от нас ли? Ако ми напишат акт заради това, няма да се оплаквам, защото ще се изложа. Не съм възпитал правилно детето си. Малките неща променят нещата. Ако на това не е научено дадено дете, какво остава за по-сериозните неща. И точно Кали нямаше нищо против да пита 6-7 годишно дете в Поморие клуб "Немо" каква песен иска и то след 01:00ч. Голяма моралистка стана. Че даже и изпя тъй желаната песен от детето(Ледена кралица)...
70
1
 
35
 
! Отговори
луди преди 6 години
Тъпо. Законите принципно са за всички, по всяко време, само в България са за будалите, а държавни служители, баровци, фолк-фурии и т.н. са над тия неща ;)
69
6
 
50
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
Тая е баси наглата оФца! Не можела тя да върти в 4 часа ....Аз ако съм на местния полицай, ще я дебна всяка вечер и ще и пиша актове, докато и уври тъпата глава, че има закони и те трябва да се спазват, включително и от тези, които си изкарват прехраната по определен начин!
68
9
 
36
 
! Отговори
Ники преди 6 години
В крайна сметка и по същество е в нарушение.Друг е въпросът, че 300 лева са много за такова нарушение.
67
3
 
64
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ами, да. Ще въртиш из целия квартал, както въртим всички ние. Какво като е 4 часа. На мен ми е писнало от такива, заради които трябва да се навирам по храстите, да им правя път и да си дера колата, защото видиш ли били за 2 м и не можели да въртят из целия квартал. Аз как мога?! Аман от се*лски патки, които с мислят, че като се разголват всички са им длъжни... и скъпа, по въпроса със сина ти и Слънчев бряг, едното не изключва другото. Като е нарушител, трябва да си понесе наказанието.
66
6
 
49
 
! Отговори
Един преди 6 години
Това, че на Слънчака нарушават правилата, не е извинение и отрочето ти да ги нарушава, ***! За да има ред и закон погледни първо в собствената си кoчина и едва след това в чуждите.
65
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да караме поред. 1 Коя е Кали ?След това ще уточним кой е синът и и т.н.
64
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да се засрами и да си вземе бележка, тя заплашва. Иначе е вярно, че полицаите някой път се гарвят с тийновете. Пример от Пловдив дъщерята на роднини, 17 годишна, слиза пред блока да изхвърли *** и я спели за проверка на лична карта. И понеже не я носи със себе си до кофата с б0клук й написали акт, съпроводили я до тях, че да докаже коя е.
63
1
 
34
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Преди години имаше участие в една Медия и аз я спирам за да я придружат според изискванията за контрола за достъп,а тя казва" Но аз съм Кали" викам ОК ,а тя пак "Аз съм Кали" ,и аз подавам ръка с израза приятно ми е аз съм Т.... охраната ,и ви познах ,но изчакайте! Ха ха! Е правете си анализ ,що за натура е да и го ту.а! Извинете за израза ,но ми дойде от вътре! :)
62
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига рива *** паткооуу ! Има си закони и точка !
61
5
 
27
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
По добре да си трае "4,4 ,2 то" ,че да не се изложи с изказванията си и желанието си за двоен стандарт ,защото явно ако не ги бяха санкционирали полицаите,то тя нямаше да проявява такива "размисли и страсти" :)
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 42Значи там кварталният инспектор не си гледа работата. Като друсне по една глоба на родителите на всяко едно от тези деца, ще започнат да си ги прибират.На пръв поглед уж няма нищо страшно, но в действителност точно на такива непълнолетни им се случват големи неприятности и после "олеле!" Изнасилвания, дрога, побоища, понякога отвличания и убийства.
59
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има правила, те трябва да се спазват!Коя е Кали, за да иска "нещата да се променят" точно заради кефа на нейното момче?
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко му е, трябвало е и да го таковат. Браво на полицаите.
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма трагедия и безценна новина, засенчиха тръмпаеца
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно е отивал с приятели на нейно "участие". Повечето по тези "участия" са именно на тази възраст, но там "случайно" никой не ги закача...
55
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън."Съгласен съм, че случаят е нелеп. Трябвало е на Кали да й друснат една глоба, че синът й се шляе по улиците по това време.
54
13
 
6
 
! Отговори
нереалист преди 6 години
И аз казвам първо да се оправят сериозните неща, пък после да дерат за дреболии, ама май приоритетите са различни. Неспазването на вечерен час е по- съществено от убийство или изнасилване.