Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!

17-годишният Георги бил навън с приятели, около 22:30 ч.
5 сеп 2017 09:45,
104
Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!
Кали със сина си Георги. Снимка: Facebook

Най-големият син на фолкпевицата Кали - Георги, е бил арестуван, защото е навън с приятели след 22 ч. На 17-годишния младеж е бил съставен акт и след това е бил освободен от патрулиращите полицаи.

"Случаят е много нелеп! Моят син се разхожда лятно време около 22:30 ч. по софийските улици. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 ч. сутринта чертаят линии и шмъркат. Няма кой да ги контролира. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям!", коментира емоционално пред "България Днес" Кали.

Изпълнителката е силно възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкциите ги отнасят хора без сериозни провинения.

"Където има концентрирани полицаи, гледат да събират пари по най-бруталния и тъпанарски начин. Така пълнят държавната хазна. Или ще има ред и закон в тази държава, или ще оставят хора да дишат свободно", каза още фолкпевицата.

Кали за разказа за друга любопитна нейна среща с полицията, която описва като изключително нелепа.

"Една вечер се прибирам от участие и е 4 ч. сутринта. Трябва да мина буквално 3 м по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, че съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 м да въртя в целия квартал? Това е ли най-голямото нарушение на света", ядосва се изпълнителката.

Тя пресъздаде диалога, който провела с униформените:

- Какъв е проблемът?
- Ами, ти си в нарушение.
- А какво точно ви наруших?
- Еми, ако излезе някое дете.
- Вие сериозни ли сте? В 4 ч. сутринта да има дете на улицата? Някъде някой в този час кара мъртвопиян и ще убие човек. Някъде някой изнасилва друг човек. А вие се занимавате с мен.

Кали е категорична, че подобни случки са й дошли в повече и иска да има някаква радикална промяна.

"САЩ е полицейска държава, но трябва да сме като тях. Да се оправят първо проблемите с истински сериозните неща, а след това да се дерат хората за дреболии", предлага изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
30
 
! Отговори
о преди 6 години
Защото мисленето на българина е като на тази певачка, за това няма да се оправим !
52
3
 
12
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Поверие в чалга/ВИП средите гласи "На късмет е да се отъркаш в скута на Бойко" :)
51
3
 
31
 
! Отговори
boto преди 6 години
Странно .... значи много сме ядосани, че закона не се спазва по морето, та ако може и ние да не го спазваме. Па, че ходи и при Бойко да се кара.... Мила ДАМО това, че някъде не спазват закона не ти дава основание и ти да го спазваш. Ако не ти харесва правиш постъпки да го промениш а не го нарушаваш. Ама то били само няколко метра. Заради такива няколко метра постоянно некакви *** карат в другата лента по магистралата.Само не знам що и дават публичност на комплексите?
50
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не е само тя.Всеки в тази държава оправдава дребните си нарушения с факта че някой друг извършва по-сериозни и това го прави невинен.Влязла в насрещното,хванали я и е невинна защото някой"със сигурност"извършва по-сериозно нарушение.Еми дай всички да ходим да крадем кокошки защото хората обират банки
49
3
 
22
 
! Отговори
Фарак Бахмут преди 6 години
Абе, някой знае ли какво стана със сина на оная пачавретина Аня Пенчева, дето караше мотор в The Mall?
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато глобят с 300 лв за оплакване за домашно насилие, тогава ще повярвам че мислят за децата, обществото и тн.
47
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази куха лейка иска да се спазва закона, ама като опре до нея да се прави изключение, защото нейните нарушения били видиш ли дребни. Закона или се спазва или не, няма средно положение.
46
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на полицията, всеки ден да я глобява!
45
5
 
24
 
! Отговори
anon преди 6 години
ще въртиш през два квартала ако трябва, куха лейко проста.
44
3
 
26
 
! Отговори
запознат... преди 6 години
хммм ... интересно. значи ако не си вършат работата полицайте - защо не я вършат. ако си я вършат - защо я вършат :))) ... освен това съм на 98% сигурен че хлапетата са вдигали олелия и са ги спрели да ги озаптят малко, и понеже са деца на хора от големото доброутрооо са се ояли нещо на полицаите. пък те са направили каквото е трябвало да направят. значи всички сме за закона, само да не се отнася за нас :))) . за другото дето искам да напиша ще ме цензурират...
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куха лейка
42
0
 
0
 
! Отговори
ънкъл Форбс преди 6 години
Абе болна неболна психика..форбс си го написаха хората.Само такива чупакабри като вас не го разбраха
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че те 10-12 годишните играят до 11ч пред блока вечер..
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя си ти,че да ходиш при Бойко бе моме взела се за звезда.Чак и ще се разправяш.
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига сте жалили "женицата с 3 деца", че за малките и нарушения са я хванали. Тя самата настоява за законова държава и това полицаите да спазват закона а после малки били нарушенията. Както по-долу е написал някой отговорност се носи лично (1л. ед. ч.)Някак си все е хубаво да има закони но те да важат за другите а на нас да ни се разминават дребните нарушения.... Промяната ако искате такава тръгва от всеки един от нас а не от някой навън.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35Защо трябва някой да разбира болната ти психика.
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво дава за пример САЩ - там щеше да загази супер здраво, не само с глоба, а и да й вземат децата от закрила на детето. А на полицай да противоречи там, ще спинка зад решетки...
36
2
 
12
 
! Отговори
4 преди 6 години
Ей, Днес.бг пак се излагате като кифладжии с вашите гръмки заглавия - кой го е арестувал този пикльо, написали му акт и са го пуснали да се прибира. Да Ви знам и в редакторите! А иначе - браво, добре са му написали акт, да продължават в същия дух. Като не се спазват законите - цари анархия и после кой ни е виновен?
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига плаши хората.Те не знаят че си некрофил.
34
1
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Тези постове не са за елементарни и ограничени хора като теб.Който може,ги разбира!